Κωνσταντινούπολη: Μυστήριο με θάνατο 52χρονο Νορβηγού - Δίπλα του βρέθηκε αναίσθητη αλλά ζωντανή 31χρονη Ελληνίδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 12:07 Κωνσταντινούπολη: Μυστήριο με θάνατο 52χρονο Νορβηγού - Δίπλα του βρέθηκε αναίσθητη αλλά ζωντανή 31χρονη Ελληνίδα

Βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο - Απαντήσεις αναμένονται από τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 52χρονου

Χωρίς τις αισθήσεις τους βρέθηκαν χθες σε διαμέρισμα στην περιοχή του Γαλατά της Κωνσταντινούπολης ένας 52χρονος Νορβηγός και μια 31χρονη Ελληνίδα.

Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Έγκιλ Σκάρμπο, όπως ήταν το όνομα του Νορβηγού, ήταν νεκρός ενώ η Ευαγγελία Βρακάνη, όπως είναι το όνομα της Ελληνίδας, είχε σφυγμό και μεταφέρθηκε σε νοσομείο όπου νοσηλεύεται.

 

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 52χρονος Νορβηγός και η 31χρονη Ελληνίδα βρέθηκαν αναίσθητοι περίπου στις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Σκάρμπο και η Βρακάνη είχαν ενοικιάσει δύο ημέρες νωρίτερα το διαμέρισμα στο οποίο βρέθηκαν αναίσθητοι..
 

 

Όταν, όμως, ο θυρωρός του κτηρίου δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί τους, επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος τον οποίο και ενημέρωσε. Τελικά ο θυρωρός πήρε την άδεια να μπει στο διαμέρισμα με το εφεδρικό κλειδί που είχε στη διάθεσή του και βρήκε το ζευγάρι στο υπνοδωμάτιο χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι διασώστες που έσπευσαν στο διαμέρισμα διαπίστωσαν ότι ο Νορβηγός είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ενώ η Ελληνίδα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο καθώς είχε ζωτικές ενδείξεις. Πληροφορίες από τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι δεν βρέθηκαν ίχνη επίθεσηε ή αιχμηρά αντικείμενα κοντά στο ζευγάρι.
 

 

Τουρκικά μέσα μεταδίδουν πως οι γιατροί εκτιμούν ότι η ζωή της 31χρονης δεν κινδυνεύει.

Η ακριβής αιτία του θανάτου του 52χρονου Νορβηγού θα διαπιστωθεί από την νεκροψία-νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί η σορός του.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση