Βασιλιάς Κάρολος: Φανερά καταβεβλημένος στο πρώτο του διάγγελμα μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 18:37 Βασιλιάς Κάρολος: Φανερά καταβεβλημένος στο πρώτο του διάγγελμα μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο

Το απόγευμα της Δευτέρας (11/3/24), ο βασιλιάς Κάρολος έκανε το πρώτο του διάγγελμα, μετά την ανακοίνωση ότι ο βασιλιάς έχει καρκίνο και όλοι στη Μεγάλη Βρετανία περίμεναν να δουν το διάγγελμα αυτό. Όχι τόσο για αυτά που θα πει ο Κάρολος, όσο για να βεβαιωθούν ότι ο βασιλιάς «είναι καλά».

Όμως ο βασιλιάς εμφανίστηκε φανερά καταβεβλημένος… Στο διάγγελμα που έκανε ο βασιλιάς Κάρολος με αφορμή την ημέρα της Κοινοπολιτείας, ο ίδιος ήταν με κόκκινα μάτια και ταλαιπωρημένο βλέμμα. Δυστυχώς όπως φαίνεται, ο καρκίνος έχει καταβάλλει τον Κάρολο που στα 75 χρόνια του, περνάει τη μεγαλύτερη δοκιμασία με την υγεία του.

«Η Κοινοπολιτεία είναι σαν την καλωδίωση ενός σπιτιού και οι άνθρωποι της, η ενέργειά μας και οι ιδέες μας είναι το ρεύμα που διατρέχει αυτά τα καλώδια. Μαζί και μεμονωμένα, ενδυναμωνόμαστε ανταλλάσσοντας προοπτικές και εμπειρίες και προσφέροντας και δανειζόμαστε τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους έχουμε αντιμετωπίσει ο καθένας τις προκλήσεις της εποχής μας» είπε μεταξύ άλλων ο βασιλιάς Κάρολος…

Αν και οι περισσότεροι ήταν επικεντρωμένοι στον ίδιο τον βασιλιά σήμερα (11/3/24) και όχι τόσο στα λόγια του γιατί ήταν η πρώτη εμφάνισή του, μετά την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού ότι ο βασιλιάς έχει καρκίνο…

Όλα αυτά, την ώρα που μία άλλη επίσημη πρωτιά και για την ακρίβεια, η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κέιτ Μίντλετον μετά τη δική της περιπέτεια υγείας, έχει προκαλέσει επίσης, «βροχή» από σχόλια καθώς όπως αποκαλύφθηκε, η φωτογραφία ήταν… «πειραγμένη».

Στις 5 Φεβρουαρίου 2024, έγινε γνωστό από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι ο Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Δεν έγινε γνωστό για ποιον τύπο πρόκειται, ωστόσο έχει αποκλειστεί η πιθανότητα καρκίνου του προστάτη, αφού λίγο νωρίτερα ο βασιλιάς είχε νοσηλευτεί για θεραπεία υπερπλασίας προστάτη.

Γνωστοποιήθηκε ότι ο βασιλιάς είχε ξεκινήσει τακτικές θεραπείες την ίδια ημέρα και ότι θα αναβάλει τις δημόσιες υποχρεώσεις του σύμφωνα με τις ιατρικές συμβουλές.

Όπως δήλωσε μάλιστα, σε τηλεοπτική συνέντευξη λίγες ημέρες αργότερα, ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους Γέροντας Εφραίμ, ο Κάρολος επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να ενισχυθεί πνευματικά στη δοκιμασία που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, «η μορφή καρκίνου είναι πολύ πιο επικίνδυνη και επιθετική από όσο πίστευαν οι γιατροί αρχικά», καθώς και ότι ο Γουίλιαμ, Πρίγκιπας της Ουαλίας είναι στο κατώφλι της διαδοχής του θρόνου.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση