Νέα καρφιά Πούτιν: Ριζοσπάστες ισλαμιστές οι δράστες - Είναι συνέχεια των επιθέσεων από τους ναζί του Κιέβου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 20:43 Νέα καρφιά Πούτιν: Ριζοσπάστες ισλαμιστές οι δράστες - Είναι συνέχεια των επιθέσεων από τους ναζί του Κιέβου

«Θέλουμε να δούμε ποιοι τους έδωσαν τις εντολές» λέει ο Ρώσος πρόεδρος - Τονίζει ότι η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα ήταν «κομμάτι των επιθέσεων του Κιέβου σε βάρος της Ρωσίας»

Σε ένα νέο μήνυμα προχώρησε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, δείχνοντας και πάλι τους Ουκρανούς τη στιγμή που μιλά για ναζί του Κιέβου. Αυτήν τη φορά κάνει λόγο και για ριζοσπάστες ισλαμιστές αναφερόμενος στους δράστες ενώ σπεύδει να επισημάνει ότι θα εξεταστεί ποιος τους οργάνωσε. 

Αφήνοντας αιχμές για ουκρανική ανάμειξη, λέει οτι θα συνεχιστούν οι έρευνες και προσθέτει πως οι δράστες ήθελαν να διαφύγουν στην Ουκρανία.

«Ήταν μέρος του εκφοβισμό που μας ασκούν και κομμάτι της επίθεσης που οργανώνουν από το 2014 οι ναζί του Κιέβου σε βάρος της Ρωσίας» δήλωσε ακόμη ο Πούτιν.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση