Η επιβράβευση των τζιχαντιστών στον μακελάρη! Του έστειλαν 3 γυναίκες στο κρησφύγετο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 18:09 Η επιβράβευση των τζιχαντιστών στον μακελάρη! Του έστειλαν 3 γυναίκες στο κρησφύγετο!

Με τρεις γυναίκες από τη Σομαλία, τη Σενεγάλη και την Αίγυπτο θέλησε να επιβραβεύσει τον μακελάρη του Reina το Ισλαμικό Κράτος.

Οι τρεις γυναίκες, όπως και ο μακελάρης Abdulkadir Masharipov, συνελήφθησαν στο άθλιο κρησφύγετό του μετά την τρομοκρατική επίθεση στο νυχτερικό κέντρο διασκέδασης Reina στην Κωνσταντινούπολη.

Η τρομοκρατική οργάνωση των τζιχαντιστών, που είναι διαβόητη για τον βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση των θυμάτων της, έστειλε τις 3 γυναίκες στην τρώγλη του Abdulkadir Masharipov ως ανταμοιβή για το αιματοκύλισμα με 39 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Στην άθλια τρώγλη, που βρισκόταν μόλις 25 μίλια από το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο Reina, συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι συνεργοί του μακελάρη. Οι τρεις γυναίκες από τη Σομαλία, τη Σενεγάλη και την Αίγυπτο και ένας Ιρακινός. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα και drones, γεγονός που πυροδότησε τους φόβους πως σχεδίαζε επιθέσεις από αέρος κατά αμάχων.

Χρειάστηκαν περίπου 1.000 αστυνομικοί, ερευνητές και άλλοι αξιωματούχοι, 7.200 ώρες υλικού από κάμερες ασφαλείας και πάνω από 2.000 πληροφορίες από πολίτες για να βρουν τον μακελάρη που κατηγορείται για τη δολοφονία 39 ανθρώπων παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Reina.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση