Άτακτη καθηγήτρια. Εκτός από αγγλικά έκανε σεξ με τρεις μαθητές της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 16:12 Άτακτη καθηγήτρια. Εκτός από αγγλικά έκανε σεξ με τρεις μαθητές της

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης η καθηγήτρια από το New Jersey που είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τουλάχιστον τρεις 18χρονοuς μαθητές της

Η Nicole McDonough, που δίδασκε Αγγλικά σε σχολείο του New Jersey, είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τρεις, τουλάχιστον, μαθητές της, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες αντάλλαζε γραπτά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου και με άλλους.

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ, την περασμένη Τετάρτη απαγγέλθηκαν κατηγορίες στην άτακτη δασκάλα, που είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από τη δουλεία της από τις 30 Δεκεμβρίου, όταν είχε αποκαλυφθεί το σκάνδαλο.

 

 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του δικαστηρίου, η καθηγήτρια δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα, καθώς οι μαθητές είναι άνω των 18 ετών, αλλά κατηγορίες έχουν να κάνουν με την ανάρμοστη της συμπεριφορά στις σχολικές αίθουσες.

Έτσι, η προσφάτως, παντρεμένη καθηγήτρια ενδέχεται να έρθει αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών, ωστόσο για την απόφαση της τελικής ποινής θα ληφθεί υπόψη και το γεγονός ότι η ίδια δήλωσε ένοχη και μετανιωμένη για τη συμπεριφορά της.

(Πηγή: NyDailynews)

news247.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση