Ζωζώ Σαπουντζάκη: Στέλνει τις ευχές της για τα Χριστούγεννα στο Instagram

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 13:05 Ζωζώ Σαπουντζάκη: Στέλνει τις ευχές της για τα Χριστούγεννα στο Instagram

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε μέσα από το προφίλ της.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρέθηκε ανάμεσα στους καλεσμένους της Δέσποινας Μοιραράκη για το εορταστικό επεισόδιο του «Cash or Trash» ενόψει Χριστουγέννων.

Η συμμετοχή της στην εκπομπή είχε φιλανθρωπικό σκοπό, κάτι που όπως έγραψε σε ανάρτησή της, την έκανε να νιώθει «πολύ ευτυχισμένη και γεμάτη σαν άνθρωπος».

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε από το προφίλ της στο Instagram, η ηθοποιός έστειλε της ευχές της από τα backstage της εκπομπής.

Φορώντας μία μακριά λευκή τουαλέτα με παγιέτες και καθισμένη σε μία πολυθρόνα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη εύχεται στο διαδικτυακό κοινό της: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους και προπαντός στα παιδάκια που αγαπώ πάρα πολύ. Να είμαστε όλοι καλά».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση