Μαρία Σολωμού: "Είπα ότι έβγαινα με τρεις-τέσσερις άνδρες και σόκαρε που το είπε μία γυναίκα"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 14:55 Μαρία Σολωμού: "Είπα ότι έβγαινα με τρεις-τέσσερις άνδρες και σόκαρε που το είπε μία γυναίκα"

Για την επίθεση που δέχθηκε όταν παραδέχθηκε ότι είχε παράλληλες σχέσεις, μίλησε η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (8/2) στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA και στη εκπομπή "Έλεος".

Ένα από τα ζητήματα στα οποία στάθηκε ήταν η ένταση που είχε προκληθεί με αφορμή τα podcasts που κάνει η Μαρία Σολωμού όπου αναλύει τα γράμματα που της στέλνουν οι φαν της.

Για ορισμένες από τις τοποθετήσεις της έχει δεχθεί σκληρή κριτική. Συγκεκριμένα, η ίδια είχε δηλώσει πως στο παρελθόν έβγαινε ταυτοχρόνως με περισσότερα από ένα άτομα, γεγονός που είχε δημιουργήσει αντιδράσεις.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως το πρόβλημα με την τοποθέτηση αυτή ήταν ότι ακούστηκε κάτι τέτοιο από μία γυναίκα.

«Εγώ κάνω podcast και σκεφτήκαμε ότι μου στέλνουν άνθρωποι γράμματα και πλέον είναι μόνο ερωτικά. Και το twist είναι ότι θα τους πω και τα δικά μου. Ξαφνικά βγήκε ένα που μιλάμε για την πολυγαμία και λέμε για το εάν συμφωνώ ή όχι. Είπα ότι όταν ήμουν 20 χρόνων έβγαινα με 3-4 και σόκαρε που το είπε μία γυναίκα», δήλωσε και συνέχισε:

«Η μανούρα ξεκίνησε ότι δεν το είπα σε συνέντευξη, αλλά σε podcast. Σχολιάστηκε σα να βγήκα και να προωθούσα τα δικά μου. Η εμπάθεια με ενοχλεί και ο χαρακτηρισμός. Ότι βγαίνω και κορδώνομαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Ένιωσα σε κάποια σχόλια ότι υπάρχει μία αντιπάθεια και είπα ότι ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου έσυρε τα εξ αμάξης».

Παρακάτω, το σχετικό απόσπασμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση