Νίκος Παππάς: Μοντέλο με διεθνή καριέρα η νέα του σύντροφος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 19:50 Νίκος Παππάς: Μοντέλο με διεθνή καριέρα η νέα του σύντροφος

Ο Νίκος Παππάς βρίσκεται στην τελευταία σεζόν της καριέρας του στο μπάσκετ και ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά την ίδια ώρα φαίνεται ότι υπάρχουν αλλαγές και στην προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Realnews, ο Νίκος Παππάς έχει νέα σύντροφο εδώ και λίγο καιρό, την εντυπωσιακή, Βασιλική Γρέγου, η οποία και κάνει διεθνή καριέρα ως μοντέλο στο εξωτερικό. 

Το ζευγάρι φαίνεται ότι δεν κρύβει τον έρωτά του και απολαμβάνει συχνά τις βόλτες του στο κέντρο της Αθήνας, αλλά πρόσφατα ταξίδεψαν και στην ιδιαίτερη πατρίδα του παίκτη του Παναθηναϊκού, την Αιδηψό. Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Παππάς και η Γρέγου έκαναν Πάσχα μαζί με την οικογένεια του 33χρονου αθλητή, στο πατρικό του σπίτι.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση