Ελένη Φουρέιρα: Αυτό είναι το σώμα της τρεις μήνες μετά τη γέννα [Εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 21:44 Ελένη Φουρέιρα: Αυτό είναι το σώμα της τρεις μήνες μετά τη γέννα [Εικόνες]

Η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται να έχει επανέλθει στο καθημερινό της πρόγραμμα το οποίο εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, περιλαμβάνει και γυμναστική.

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Ελένη Φουρέιρα έγινε μανούλα φέρνοντας στη ζωή τον γιο της και το σώμα της επανέρχεται στην πρότερη κατάσταση με ταχύτατους ρυθμούς.

Τον τελευταίο ένα χρόνο, επικεντρώθηκε στην προσωπική της ζωή, καθώς από την είδηση της εγκυμοσύνης, μέχρι και τους πρώτους μήνες με τον γιο της, δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, μένοντας ωστόσο ενεργή στα social media.

Μέσα από τη νέα της ανάρτηση στο instagram η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε στιγμιότυπο από την ώρα της γυμναστικής της. Γυμνάζεται εντατικά ώστε να επανέλθει πλήρως στην προ εγκυμοσύνης εικόνα της.

φουρειρα
φουρειρα

  πηγή: thetoc.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση