Δανάη Μπάρκα: Εμφανίστηκε ως Μιχάλης Ρακιντζής και ερμήνευσε το «S.A.G.A.P.O»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 18:11 Δανάη Μπάρκα: Εμφανίστηκε ως Μιχάλης Ρακιντζής και ερμήνευσε το «S.A.G.A.P.O»

Η παρουσιάστρια μιμήθηκε την εμφάνιση του τραγουδιστή στη Εurovision το 2002 - Δείτε βίντεο

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε με τον δικό της τρόπο να αποτίσει φόρο τιμής σε μία από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της Ελλάδας στη Eurovision.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ντύθηκε... Μιχάλης Ρακιντζής και μαζί με την υπόλοιπη ομάδα μιμήθηκε την εμφάνιση του τραγουδιστή στον διαγωνισμό το 2002.

«Ελπίζω ο Μιχάλης Ρακιντζής να μην έχει τηλεόραση. Πόσο τον θαυμάζουμε και τον αγαπάμε. Κύριε Ρακιντζή, αφήνω τις ελπίδες μου στο ταλέντο, την ευφυΐα και το χιούμορ σας. Μετά από αυτό, θα είστε γλυκός μαζί μας;», είπε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής.

Μπορεί κανείς να μην περίμενε το «S.A.G.A.P.O» να γνωρίσει τέτοια επιτυχία, όμως το τραγούδι κατάφερε να γίνει διαχρονικό και αγαπιέται από το κοινό μέχρι και σήμερα.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής ανέβηκε στη σκηνή της 47ης Eurovision, η οποία διεξαγόταν στην πρωτεύουσα της Εσθονίας και κατέκτησε την 17η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση