Πρόστιμο 3,3 εκατ.$ στον Νεϊμάρ - Για την πολυτελή βίλα του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 12:18 Πρόστιμο 3,3 εκατ.$ στον Νεϊμάρ - Για την πολυτελή βίλα του

Διαπιστώθηκε εκτροπή ποταμού, για να φτιάξει λίμνη.

Οι αρχές της Βραζιλίας επέβαλαν πρόστιμο ύψους 3,33 εκατομμυρίων δολαρίων στον Νεϊμάρ, λόγω της πολυτελούς βίλας του. 

Η κατασκευή της παραλιακής βίλας του Νεϊμάρ, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, παραβίασε τους κανονισμούς που σχετίζονται με τη χρήση και τη μεταφορά νερού, βράχων και άμμου, ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

Πέρα από το πρόστιμο, η αστυνομία, η εισαγγελία και η υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος θα κάνουν έρευνα για τη βίλα του ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται στην πόλη Μανγκαραντίμπα, στην πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο. 

Οι παραβιάσεις αφορούν την κατασκευή τεχνητής λίμνης στην έπαυλη και των εργασιών για ιδιωτική παραλία. Διαπιστώθηκε- μεταξύ άλλων- ότι στο πλαίσιο των εργασιών στη βίλα του Νεϊμάρ είχε γίνει εκτροπή ποταμιού, δίχως τη σχετική άδεια. 

Με πληροφορίες από DW/ Reuters, EFE, AFP

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση