Τζιόβας: Ξέσπασε με γονείς που αφήνουν τα παιδιά να παίζουν με κατασκευή παραλίας για ΑμεΑ - «Άντε μοσχάρια»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 10:18 Τζιόβας: Ξέσπασε με γονείς που αφήνουν τα παιδιά να παίζουν με κατασκευή παραλίας για ΑμεΑ - «Άντε μοσχάρια»

«Μην κάνετε τα παιδιά σαν τα μούτρα σας» έγραψε στο Facebook - Δείτε την ανάρτηση

Με μια οργισμένη ανάρτηση επέστρεψε ο Ορέστης Τζιόβας στο Facebook.

Αφορμή στάθηκε μία εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, με μικρά παιδιά να παίζουν στην παραλία πάνω σε μία κατασκευή για τη διευκόλυνση πρόσβασης ΑμεΑ στη θάλασσα.

Ο ηθοποιός αναδημοσίευσε μία ανάρτηση από ένα άλλο προφίλ, που γράφει:

«Επιβάλλεται να μάθουμε στα παιδιά μας ότι αυτός ο εξοπλισμός στην παραλία δεν είναι κάποιο παιχνίδι που ανεβαίνουμε, χοροπηδάμε και βουτάμε αλλά αποτελεί απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορέσουν να κάνουν συνάνθρωποί μας με κινητικά προβλήματα ένα μπάνιο στη θάλασσα με αξιοπρέπεια».

Αφού το αναδημοσίευσε από το δικό του προφίλ, έγραψε, απευθυνόμενος στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να παίζουν με τη συγκεκριμένη κατασκευή: «Άντε μοσχάρια. Μην κάνετε τα παιδιά σαν τα μούτρα σας».

Η ανάρτηση του Ορέστη Τζιόβα

tziovas_amea2

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση