Ο Κώστας Σόμμερ υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά και την «Αττική Μπροστά»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 16:51 Ο Κώστας Σόμμερ υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά και την «Αττική Μπροστά»

«Θα είμαι συνοδοιπόρος του στη διαδρομή αυτή».

Ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ θα κατέβει ως υποήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, στηρίζοντας τον Νίκο Χαρδαλιά και την παράταξη «Αττική Μπροστά». Ο ηθοποιός ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

Ο Κώστας Σόμμερ είναι έτοιμος να ριχθεί στην εκλογική μάχη. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία, μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κώστας Σόμμερ έγραψε πως «η Αττική μπορεί να πάει μόνο μπροστά, με τον Νίκο Χαρδαλιά».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Κώστα Σόμμερ:

«Απέδειξε στα δύσκολα ότι ξέρει τον τρόπο να πετυχαίνει τους στόχους του για το κοινό καλό. Με τον Νίκο Χαρδαλιά, η Αττική μπορεί να πάει μόνο ΜΠΡΟΣΤΑ! Κι εγώ θα είμαι συνοδοιπόρος του στη διαδρομή αυτή! Καλό μας αγώνα!

“Η δράση δεν πηγάζει από τη σκέψη, αλλά από την ετοιμότητα για ανάληψη ευθύνης“, Dietrich Bonhoeffer».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση