Γιώργος Αγγελόπουλος: Πέθανε η μητέρα του μια μέρα μετά το γάμο του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 19:08 Γιώργος Αγγελόπουλος: Πέθανε η μητέρα του μια μέρα μετά το γάμο του

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Ντάνος...

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος μια μέρα μετά το γάμο του αφού πέθανε η πολυαγαπημένη του μητέρα. Ο «Ντάνος» μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση αφιερωμένη στη μητέρα του η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν.

«Μάνα μου, όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου» έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία στην οποία είναι στο πλευρό της μητέρας του.

«Έσπασε» μιλώντας για τη μητέρα του στη δεξίωση του γάμου του με την Δήμητρα Βαμβακούση

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το βράδυ της Κυριακής (24/09) σε μια παραμυθένια τελετή. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά το μυστήριο, γλέντησε μαζί με συγγενείς και φίλους, ωστόσο, υπήρχε ένας άνθρωπος που έλειπε. Η μητέρα του και αυτό γιατί νοσηλευόταν.

Στη δεξίωση του γάμου, ο «Ντάνος» θέλησε να μιλήσει για τη μητέρα του ωστόσο «έσπασε» και δεν κατάφερε να πει πολλά πράγματα.

«Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου…», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε: «Και εύχομαι όλα τα παιδιά… να έχουν μια μάνα σαν τη δική μου».

Η Δήμητρα Βαμβακούση είπε από την πλευρά της: «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με “α” κεφαλαίο. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω».

Πηγή: Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση