Ελένη Φουρέιρα: «Σε δισκογραφική είπαν "έλα μωρέ τώρα το αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα"»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 15:55 Ελένη Φουρέιρα: «Σε δισκογραφική είπαν "έλα μωρέ τώρα το αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα"»

«Θα ήθελα να μην είχα βιώσει τον ρατσισμό για να μην έχω αγκάθι και να πω “παιδιά είμαι από την Αλβανία”»

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη στο podcast του Fipster στο YouTube μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου και τη Μαίρη Συνατσάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγωγή της, εξηγώντας για ποιο λόγο την κράτησε κρυφή στην αρχή της καριέρας της.

Όπως εξήγησε η Ελένη Φουρέιρα «δεν είχα το θάρρος, αλλά ούτε πίστευα σε εμένα. Ρε αγάπη μου, είχα πάει σε δισκογραφική και όταν έκλεισα την πόρτα μου είπαν μετά: "Έλα μωρέ τώρα το αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα» αναφέροντας πως ήταν δύσκολο να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να το πει ανοιχτά, αλλά εν τέλει έμαθε από αυτό και πλέον θα μεγαλώσει διαφορετικά το παιδί της. 
 

«Όταν ήμουν 20 χρονών, δεν θυμάμαι, και ήρθα στην Ελλάδα και μεγαλώνοντας μπήκε στο αίμα μου ότι ήταν κακό να είσαι από την Αλβανία, γιατί κάπως σε βρίζουν, χωρίς βέβαια μικρή να αντιλαμβάνομαι γιατί γίνεται αυτό. Μεγαλώνοντας έγινε ένα αγκάθι στη ψυχούλα μου στο οποίο κάθε φορά που έλεγα σε μια παρέα ότι είμαι από την Αλβανία, τους κοίταγα για να δω αντιδράσεις», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

«Θα ήθελα να μην είχα βιώσει τον ρατσισμό για να μην έχω αγκάθι και να πω “παιδιά είμαι από την Αλβανία”. Δεν είναι ωραίο, δεν είναι σούπερ, δεν είναι οκ; Δυστυχώς αυτό δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό σε μια τέτοια εποχή, που ήταν το 2005. Δεν θα άλλαζε αυτό. Θα έπρεπε να ήταν αλλιώς αλλά δεν ήταν. Μιλάω για την Ελένη που τότε ξεκινούσε την καριέρα της, τι άγχος είχε. Αυτό που έχω βιώσει με έκανε αυτό που είμαι πια και θα το πω στο παιδί μου» συνέχισε η τραγουδίστρια. 

«Θα γυρίσει να μου πει κάποιος “εσύ που ντρεπόσουν…”, όχι δεν ντρεπόμουν εγώ. Δεν ντρέπεται ένα παιδί να πει ότι είναι γκέι. Φοβάται την αντίδραση του κόσμου. Μακάρι να άλλαζε, εγώ μέσα μου είμαι πολύ καλά. Θα μάθω στο παιδί μου ό,τι θέλει να κάνει και να είναι περήφανος για αυτό. Το έχω βιώσει και είναι πολύ περίεργο συναίσθημα. Η μικρή Ελένη δεν είχε τα κότσια τότε να το πει» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η Ελένη Φουρέιρα μάλιστα αποκάλυψε και ότι «είχα πάει σε δισκογραφική και όταν έκλεισα την πόρτα είπαν μετά “έλα τώρα το αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα”».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 30:00 του βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση