Συγκλόνισε η Απολλεών στο My Style Rocks: «Είναι η κόρη που έχασα» – Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Σκουλός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 23:02 Συγκλόνισε η Απολλεών στο My Style Rocks: «Είναι η κόρη που έχασα» – Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Σκουλός

Μια τραγική αποκάλυψη έκανε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks η Απολλεών. Μετά την ερώτηση του Στέλιου Κουδουνάρη για το ποια πραγματικά είναι η Απολλεών με δεδομένο ότι το πραγματικό της όνομα είναι Αθηνά, η παίκτρια δάκρυσε και προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια ανέφερε: «Η Απολλεών είναι μια reborn περσόνα που συνέβη το 2021. Πάντα είμαι μια Αθηνά μέσα, γιατί αυτή με έφερε εδώ που είμαι, έχουν γίνει όμως κάποια πράγματα στη ζωή μου ακραία και αυτά έφτιαξαν αυτή που είμαι εγώ σήμερα. Πάντα έχω τις αρχές και την παιδεία μου και δεν πρόκειται αυτά να τα καταπατήσω για κανέναν. Αν βλέπετε έναν άνθρωπο τώρα λίγο πιο έντονο και ίσως να μην αρέσει, είναι γιατί πολλές φορές την ευγένεια μου νιώθω ότι μου την καβαλάνε. Αυτό δεν θέλω να συμβεί γιατί η Απολλεών είναι μια περσόνα η οποία συνέβη μέσα από πόνο.

Για να φτάσω να είμαι αυτή που είμαι εδώ μπροστά σας έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου. Δεν είναι ψεύτικη, είναι όλες οι γυναίκες που έχω μέσα μου. Έχω πέσει στο πάτωμα πολλές φορές και έχω ξανασηκωθεί μόνη μου, χωρίς καμιά βοήθεια και καμία πλάτη. Και το ’21 συνέβησαν δυο τρία πολύ ακραία πράγματα στη ζωή μου και είπα πως, αν επιζήσω από εκείνα, θα με πάω εκεί ψηλά. Αυτό είναι που παλεύω καθημερινά, δεν κάνω καθόλου έκπτωση στον εαυτό μου και αυτή που είμαι… αυτή θα είμαι. Το Απολλεών προέρχεται από δυο ονόματα. Λεωνίδας είναι ο γιός μου και η Απολλωνία είναι η κόρη που έχασα λοιπόν».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση σόκαρε τον Δημήτρη Σκουλό ο οποίος με δάκρυα στα μάτια αναφώνησε: «Ωχ Παναγία μου! Ωχ Παναγία μου! Μη μου λέτε τέτοια, ρε παιδιά… Εγώ φταίω που ρώτησα, έχω δυο κόρες» και σηκώθηκε να παρηγορήσει την Αθηνά.

πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση