Eurovision 2024: Aποκάλυψη για το τραγούδι της Σάττι – Η Ελλάδα θα κερδίσει φέτος τον διαγωνισμό;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 18:35 Eurovision 2024: Aποκάλυψη για το τραγούδι της Σάττι – Η Ελλάδα θα κερδίσει φέτος τον διαγωνισμό;

Μεγάλες προσδοκίες για τη Μαρίνα Σάττι στη Eurovision 2024. Μπορεί η Ελλάδα να κερδίσει τον επόμενο διαγωνισμό;

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει το 2024 την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας τον ερχόμενο Μάιο.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και δημιουργός αποδέχθηκε την πρόταση της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε μια συμβολική χρονιά, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974.

Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της, με την ίδια να έχει πραγματοποιήσει γυρίσματα στην Ακρόπολη για τις ανάγκες του εισαγωγικού βίντεο το οποίο θα αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στα social media.

Η ΕΡΤ καταγράφει τον παλμό της Eurovision και στο TikTok, και στο πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε είδαμε τη Μαρίνα Σάττι να ευχαριστεί όλους τους θαυμαστές της για την αγάπη και τα μηνύματα υποστήριξης που της στέλνουν, ενώ την ίδια ώρα… προειδοποιεί και τους αντιπάλους της.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση