Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Φωτογραφίες από το ταξίδι στη Βενετία – Πήραν ταξί και πλήρωσαν… 200 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 13:44 Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Φωτογραφίες από το ταξίδι στη Βενετία – Πήραν ταξί και πλήρωσαν… 200 ευρώ

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα λατρεύουν τις αποδράσεις εκτός Ελλάδας και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε προτίμησαν να ξεναγηθούν στη Βενετία.

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και την πρεμιέρα του Dragons’ Den, ο παρουσιαστής και η influencer έφτιαξαν βαλίτσες για τη μαγική πόλη της Ιταλίας και μοιράστηκαν στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης έδειξε αναλυτικά μέσα από ένα βίντεο πόσο διαφορετικά είναι τα ταξί στη Βενετία… «Είναι το πιο ακριβό ταξί που έχω πάρει στη ζωή μου» είπε ο παρουσιαστής που πλήρωσε 200 ευρώ για τη μετάβασή του με τη Χριστίνα Μπόμπα και την παρέα τους στο αεροδρόμιο.

Όπως θα δεις στην ανάρτησή του, επικράτησε «χαμός» από σχόλια!

Δες παρακάτω όλα τα στιγμιότυπα που ανήρτησε το ζευγάρι:

 

Φωτογραφίες: instagram

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση