Δεν είναι μόνο η Τοπαλίδου με τον Κουρή - Έρωτες που γεννήθηκαν στο πλατό και το σανίδι και άντεξαν στον χρόνο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 15:08 Δεν είναι μόνο η Τοπαλίδου με τον Κουρή - Έρωτες που γεννήθηκαν στο πλατό και το σανίδι και άντεξαν στον χρόνο

Ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα, αγαπήθηκαν και επισημοποίησαν σχέσεις που άντεξαν και αντέχουν μέχρι και σήμερα στον χρόνο

Σε μία περίοδο που ακόμη και τα φανταστικά σενάρια για ζευγάρια που θα θέλαμε να υπάρχουν, τελικά μόνο στο δικό μας μυαλό υπάρχουν, συγκινούν και γοητεύουν. Είναι αυτή χαραμάδα φωτός και αγάπη που έχει ανάγκη το κοινό που κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά σε μία οθόνη καλείται να διαπραγματευτεί σκηνές βίας, ειδήσεις τραγικές, σκοτεινιά και ένα μίσος διάχυτο.

Ο έρωτας επιμένει να ανθίζει παντού, ακόμη και στο πλατό και στο σανίδι και κόντρα σε όλα δείχνουν και οι σχέσεις καταλήγουν στην δίνη του εφήμερου, υπάρχουν δεσμοί που κρατάνε χρόνια και συγκινούν.

Πρόσφατο το παράδειγμα της Ελενας Τοπαλίδου και του Νίκου Κουρή που, μετά από 18 χρόνια σχέσης, παντρεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες, προκαλώντας... φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης, που περιέγραψαν κάθε λεπτομέρεια της σχέσης και της τελετής.

 
 
kouris-topalidou
Ο γάμος του Νίκου Κουρή με την Έλενα Τοπαλίδου

Μία σχέση της οποίας το νήμα ξετυλίχθηκε πριν 18 χρόνια, όταν ο Νίκος Κουρής πρωταγωνιστούσε στην παράσταση του «Γυάλινου Κόσμου» στο ιστορικό θέατρο Εμπρός και η Ελενα Τοπαλίδου ήταν υπεύθυνη για την κίνηση. Μία πρόσκληση του Γιάννου Περλέγκα στην παράστασή του έφερε το ζευγάρι δίπλα- δίπλα στην πλατεία. Και μπορεί η παράσταση να μην ευτύχησε, αφού ο συναισθηματικός ηλεκτρισμός δεν το επέτρεψε, γεννήθηκε όμως ένας ισχυρός δεσμός ο οποίος φέτος σφραγίστηκε και με… στέφανα.
 

 

Δεν είναι οι μόνοι που τους ένωσε ένα έργο, μια σκηνή, ένα γύρισμα, ένα πλατό. Ζευγάρια βαθιά αγαπημένα άδραξαν την ευκαιρία της καλλιτεχνικής σύμπραξης και πρωταγωνίστησαν στο έργο της ζωής τους.

Αλέξανδρος Σταύρου – Μαριάννα Τουμασάτου

staurou-toumasatou
Ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτου

Είναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια, είναι μαζί σχεδόν είκοσι χρόνια και γνωρίστηκαν στο πλατό. Πρωτοσυναντήθηκαν «Στα φτερά του έρωτα» στην ΕΡΤ -τι κάρμα!- και δεν συνέβη το παραμικρό μεταξύ τους. Ξανασυναντήθηκαν μετά από οκτώ χρόνια στο Mega με την «Βέρα στο δεξί» και όλα πήραν τον σωστό δρόμο. Γάμος, όμορφη οικογένεια και μία κόρη.

«Ο Αλέξανδρος είναι ένα πολύ κλειστό παιδί, με αυτούς που δεν ξέρει. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, όταν μας σύστησαν για πρώτη φορά, ήταν η ευγένειά του και το πόσο χαμηλών τόνων άνθρωπος είναι. Το πρώτο διάστημα δεν είχαμε πολλές κοινές σκηνές και έτσι λέγαμε μόνο ένα "γεια". Όταν γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα διαπίστωσα ότι είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, από αυτούς που λες "μωρέ, τι καλή ψυχή πρέπει να έχει αυτός...". Όταν ξανασυναντηθήκαμε στη "Βέρα στο Δεξί" και γνωριστήκαμε καλύτερα, γιατί παίζαμε σχεδόν κάθε μέρα μαζί, άρχισαν να έρχονται τα συναισθήματα το ένα μετά το άλλο», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό «Down Town» της Κύπρου.

Από την πλευρά του εκείνος θα πει: «Η Μαριάννα είναι ένα πλάσμα που με το που το βλέπεις δεν θέλεις να το χάσεις από τα μάτια σου! Από την πρώτη στιγμή, λοιπόν, που την είχα δει, πριν συστηθούμε και γνωριστούμε καλύτερα, δεν ήθελα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της!».

Θανάσης Ευθυμιάδης – Αννα Ντιμιτρίεβιτς

 
euthumiadis-ntimitrievits
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Αννα Ντιμιτρίεβιτς

Η γνωριμία τους έγινε, το 2006, στη σειρά του Ant1 «Για την Άννα», με τον ηθοποιό να γοητεύεται από την φυσική ομορφιά της Άννας. Το ζευγάρι ξεκίνησε μία όμορφη σχέση η οποία κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας και σε δύο υπέροχες κόρες. Όπως, μάλιστα, έχει πει και ο ίδιος; «Πάντα έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ μοντέλο και ηθοποιό και τελικά παντρεύτηκα και μοντέλο και ηθοποιό. Αλλά είναι ιδιαίτερη. Από τη ζωή μου πέρασαν και άλλες δύο-τρεις ιδιαίτερες γυναίκες αλλά, εγώ δεν ήμουν έτοιμος. Όταν έφτασα στα 40 είπα τί γίνεται εδώ πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου και ήταν το timing τέτοιο που γνώρισα την Άννα».

Φάνης Μουρατίδης – Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

mouratidis-papaxaralampous
Ο Φάνης Μουρατίδης και η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Ετος 2007, η σειρά «Μπαμπά μην τρέχεις» ξεκινούσε στο Mega και μαζί με την τηλεοπτική πρώτη ένα ζευγάρι θα ζούσε την δική του ερωτική πρεμιέρα. Εκείνη του πρωταγωνιστικού ζευγαριού που στο σίριαλ υποδύονταν τη Μόνα και τον Βασίλη. Το ζευγάρι ερωτεύτηκε από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα ενώ όπως έχει δηλώσει ο Φάνης παλαιότερα: «Ήταν πραγματικά υπέροχο, γιατί, ενώ όλοι οι άλλοι έχουν ένα βίντεο γάμου, εμείς έχουμε μια ολόκληρη σειρά! Σκεφτείτε ότι από το 11ο επεισόδιο και μετά, η εγκυμοσύνη της Άννας είναι κανονική και είναι έγκυος στον γιο μας. Και το τέλειο ήταν ότι πρώτα τα παίζαμε και μετά τα ζούσαμε. Ήταν περίεργο, αλλά και υπέροχο ταυτόχρονα. Ήταν από αυτά που δεν τα “σχεδιάζεις”».

Μιχάλης Σαράντης - Μαίρη Μηνά

sarantis-mina
Ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά

Δύο νέοι ηθοποιοί, ένα υπέροχο ζευγάρι που πρόσφατα έγιναν γονείς αλλά επιμένουν να λειτουργούν και να ζουν διακριτικά και αγαπημένα. Ο έρωτας; Κεραυνοβόλος όπως εξομολογήθηκε πριν λίγο καιρό ο Μιχάλης Σαράντης στο περιοδικό ΟΚ: «Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα της ταινίας «Ο απόστρατος». Την είδα και μου πήρε το κεφάλι, ήταν κάτι που δεν μου είχε ξανασυμβεί. Είναι αυτό που λέμε «έπαθα ζημιά». Είμαστε και οι δύο δοτικοί και συνεπείς στο συναίσθημά μας. Διακρίνω στο βλέμμα της την απόλυτη πεποίθηση –όπως νιώθω κι εγώ– ότι θέλουμε να είμαστε μαζί και αγαπημένοι κι αυτό με κάνει βαθιά ευτυχισμένο».

Τάσος Ιορδανίδης - Θάλεια Ματίκα

iordanidis-matika
Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα

Στην ζωή και στην σκηνή μαζί και πολύ δεμένοι με οικογένεια η οποία συμπληρώθηκε από δύο υπέροχα παιδιά οι δύο ηθοποιοί είναι από τα πιο αγαπημένα θεατρικά ζευγάρια. Η καθοριστική συνάντησή τους έγινε στο θέατρο και συνεχίζεται γλυκά και ανέφελα. Η Θάλεια Ματίκα σε συνέντευξή της περιέγραψε την μαγική στιγμή της συνάντησης τους. «Η γνωριμία μας έγινε στα 30 μου, όταν ο Τάσος μου τηλεφώνησε, προτείνοντάς μου, καθώς έκανε από τότε δικές του παραγωγές, να συνεργαστούμε στο "Δάσος" του Μάμετ. Έτσι βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τότε δεν τον ήξερα τον Τάσο. Είδα, λοιπόν, ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι που μου είπε πως είναι 26 χρόνων και κάνει θεατρικές παραγωγές. Αυτός είναι τρελός σκέφτηκα που πάει και μπλέκει! Δεν μπορεί να είναι στα καλά του! Μετά, στην πορεία του χρόνου κατάλαβα τι εστί Τάσος. Ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης».

Εφη Μπίρμπα - Αρης Σερβετάλης

servetalis-mpirmpa
Η Εφη Μπίρμπα και ο Αρης Σερβετάλης

Εκείνη σκηνοθέτης, εκείνος ηθοποιός. Η γνωριμία και η σχέση τους καρμική. Από την πρώτη στιγμή, μέχρι και τώρα ζουν και δουλεύουν μαζί. Για εκείνη είναι απλή η εξήγηση: «Νομίζω είναι κοινός τόπος και για τους δύο. Είναι ζητούμενο, δεν πρόκειται για συνθήκη στην οποία καταφεύγουμε. Είναι μια ανάγκη να δουλεύουμε μαζί. Είμαστε εντελώς συμπληρωματικοί, «συν-λειτουργούμε» μέσα στην παράσταση, στη δουλειά, στις πρόβες. Πρόκειται για ένα χτισμένο «κώδικα». Υπάρχει απόλυτη σύμπνοια στην αισθητική βάση των παραστάσεων και, επαγγελματικά μιλώντας, η εκτίμηση που έχω στο πρόσωπο του Άρη φέρει το μεγαλύτερο μέρος της επιθυμίας να συνυπάρχουμε καλλιτεχνικά. Είναι η «μούσα» μου. Είναι ο μηχανισμός που πυροδοτεί την έμπνευσή μου. Μερικές φορές, είναι αναπόφευκτο. Είναι σαν να έχεις στη φαρέτρα σου ένα υπέροχο, πολύτιμο αντικείμενο, το οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Είναι προίκα και είναι, τελικά, μονόδρομος».

Ελενα Μαυρίδου - Δημήτρης Λάλος

mouratidou-lalos
Η Ελενα Μαυρίδου και ο Δημήτρης Λάλος

Είναι μαζί εδώ και χρόνια έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια κι έχουν μια κόρη πέντε ετών, την Άλκηστη. Η πορεία τους καλλιτεχνικά είναι παράλληλη, όπως και η πορεία ζωής τους. Καλεσμένοι στο «Καλύτερα δε γίνεται» ο Δημήτρης Λάλος αποκάλυψε: «Ήταν η συνάντησή μας πολύ δυνατή. Αρχικά γνωριστήκαμε καλλιτεχνικά και υπήρχε αυτή η αμοιβαία εκτίμηση κι ο θαυμασμός. Το ένα έφερε το άλλο και οδήγησε στο να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε και ένα παιδάκι μαζί», ενώ μιλώντας στη lifo θα πει: «Είμαστε ζευγάρι στη ζωή, οικογένεια, και το ότι δουλεύουμε στο θέατρο και οι δύο είναι κάτι που δεν μας δεσμεύει καθόλου. Γνωριστήκαμε σε μεγαλύτερη ηλικία, όπου πλέον δεν ήταν η μέγιστη ανάγκη μας να συμπορευτούμε καλλιτεχνικά αλλά να μπορούμε να μοιραστούμε την εμπειρία. Λειτουργούμε επικουρικά, παίρνουμε ο ένας τη γνώμη του άλλου, τη βοήθειά του σε ουσιαστικά θέματα και σε πρακτικά, κι αυτό συμβαίνει με μια αίσθηση ελευθερίας και ενώ η πορεία μας δεν είναι αλληλένδετη, εξ’ ού και το ότι από τότε που γνωριστήκαμε, στον “Ορέστη”, δεν έχουμε ξαναπαίξει μαζί».

Χρήστος Λούλης - Εμιλυ Κολιανδρή

loulis-koliandri
Ο Χρήστος Λούλης και η Εμιλυ Κολιανδρή

Η Έμιλυ Κολιανδρή είχε μιλήσει πρόσφατα στο Στούντιο 4 για τον Χρήστο Λούλη και αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν στο θέατρο. «Τον γνώρισα στο θέατρο. Δεν είχε βγει ακόμη στην τηλεόραση όταν γνωριστήκαμε. Ήταν αρκετά δύσκολες οι πρόβες που γνωριστήκαμε. Το προσωπικό ήταν λίγο σε δεύτερη μοίρα. Το πρώτο βήμα το έκανε εκείνος. Επειδή συναντιόμασταν κρυφά στην αρχή, ήταν αυτή η κλασική ιστορία που πήγαμε για τσιγάρα. Είναι αστείο. Τότε για να βρεις τσιγάρα έπρεπε να πας από το Γκάζι στο Αιγάλεω. Δεν είχε τίποτα. Πήγαμε για τσιγάρα κι έτσι στη βόλτα -γιατί ήταν ένα ταξίδι μέχρι να φτάσουμε στο περίπτερο… Εκεί κάναμε τις πρόβες και πήγαμε για τσιγάρα και μέχρι να γυρίσουμε σχεδόν τα φτιάξαμε. Δεν έγινε αμέσως γιατί όλο αυτό του να κρύβεσαι, πέρασε καιρός. Είχαμε πάει διακοπές την πρώτη φορά κι είπαμε ψέματα. Είπα εγώ ότι πήγα στο Άμστερνταμ σε ένα φίλο μου κι ο Χρήστος είπε ότι πήγε στην Κέρκυρα. Τον ρωτούσαν τι καιρό έκανε κι έλεγε ότι βρέχει» .

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση