Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: Είναι σύγχρονος σταχτοπούτος – Δεν τον έχω δει ποτέ να κλαίει

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 09:55 Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: Είναι σύγχρονος σταχτοπούτος – Δεν τον έχω δει ποτέ να κλαίει

Η σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κατερίνα Γερονικολού, παρενέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο “Ενώπιος Ενωπίω“, και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σχέσης τους. Όπως ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να χαρακτηριστεί ως “σύγχρονος σταχτοπούτος”.

«Όταν τον πρωτογνώρισα καλά, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι συνειδητοποίησα ότι είναι σύγχρονος “Σταχτοπούτος”. Είναι ένα πανέμορφο, αυτοδημιούργητο αγόρι. Του δόθηκαν ευκαιρίες, ναι, αλλά τις άρπαξε.

Ο λόγος που δεν είναι καμένο χαρτί είναι ότι είναι πανεύκολο να τον αγαπήσεις. Πιστεύω στον ποιοτικό χρόνο σε ένα ζευγάρι και δεν έχω νιώσει ότι τον στερούμαι. Δεν είμαστε σταρ, είμαστε ομάδα και σε αυτή την ομάδα όταν πονάει πονάω και το αντίστροφο.

Αυτό νομίζω ότι είναι και η επιτυχία αυτής της συνάντησης. Κάνουμε κριτική ο ένας στον άλλον και αυτό είναι πολύ λυτρωτικό. Έχεις ιδιαίτερη σχέση με τα μαλλιά σου, μην το κρύβουμε από τον κόσμο, δεν σε έχει χτενίσει κανείς ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση, τα κάνει όλα μόνος του» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήταν σεφ

«Αν δεν ήταν ηθοποιός θεωρώ θα ήταν σεφ. Του αρέσει πάρα πολύ η κουζίνα. Στον ελεύθερό του χρόνο βλέπει βιντεάκια με ψάρεμα ή συνταγές» αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Έχουμε κοινά όνειρα, αν δεν το κάνεις αυτό με τον σύντροφό σου σημαίνει ότι ζεις με ημερομηνία λήξης και δεν είναι ό,τι καλύτερο για μία συντροφική σχέση. Δεν τον έχω δει ποτέ να κλαίει. Μόνο να δακρύζει και μάλιστα σε ταινίες. Μου είχε κάνει πολλή εντύπωση, δεν του το έχω πει ποτέ. Νομίζω ότι είναι δυνατός και θέλει η γυναίκα του να είναι επίσης δυνατή, δεν θέλει να φανεί ότι είναι πιο πάνω, πιο ικανός ή δυνατός. Όταν με βλέπει να κλαίω τσαντίζεται, δεν του αρέσει. Να μας πει ο ίδιος γιατί συμβαίνει αυτό» είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Το ξέσπασμα της Κατερίνας στο στρες είναι πάντα το κλάμα. Εγώ δεν το μπορώ το κλάμα. Δεν μπορώ να τη βλέπω να κλαίει. Πρέπει να είναι πιο πάνω από αυτή την κατάσταση. Για μένα ποτέ δεν ήταν το κλάμα η λύση, ακόμα και στον θάνατο του πατέρα μου. Θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα πιο δυναμικά» της απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Δεν είναι πάντα γελαστός, πρόσχαρος, αλλά που βλέπεις παίρνεις, δεν διαφέρουν τα λόγια από τις πράξεις του και αυτό τον κάνει τόσο γοητευτικό» συμπλήρωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Δεν σηκώνει ποτέ το τηλέφωνο την ημέρα της γιορτής του»

«Με ενοχλεί το χάος που έχει στην καθημερινότητά του, που θεωρεί ότι δεν πρέπει να σημειώσει τίποτα, ότι είναι πρωινός τύπος ενώ δεν είναι. Δεν σηκώνει ποτέ το τηλέφωνο τη μέρα της γιορτής του. Θερμή παράκληση, μην τον παίρνετε τη μέρα της γιορτής του. Και μην με παίρνετε εμένα να μου κάνετε παράπονα! Σταματήστε να τον παίρνετε και μη με βάζετε να απολογούμαι για αυτό» είπε.

«Αν είναι να μιλάω 6-7 ώρες στο τηλέφωνο… Έχω μηνύματα ακόμα πέρσι. Συγγνώμη δημόσια από όλους» απάντησε εκείνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση