Λιώνει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για την 9 μηνών κόρη του: Είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και θέλω να είμαι όσο περισσότερο μαζί της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 11:13 Λιώνει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για την 9 μηνών κόρη του: Είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και θέλω να είμαι όσο περισσότερο μαζί της

Ο διάσημος ηθοποιός δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του, μιλώντας για την 9 μηνών κόρη του, Τζία, σε συνέντευξή του. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός απέκτησε τη μικρότερη κόρη του με τη σύντροφό του και παραγωγό ταινιών, Τίφανι Τσεν.

«Είμαι ένας μπαμπάς 80 ετών και είναι υπέροχο», είπε ο Ντε Νίρο στο AARP την Κυριακή. «Ό,τι με στεναχωρεί ή με ανησυχεί απλά φεύγει, όταν την κοιτάζω». «Είναι θαυμάσιο», πρόσθεσε ο σταρ του «Goodfellas». Ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν πρόσφατα υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου στην ταινία “Killers of the Flower Moon”, σημείωσε ότι η 9 μηνών κόρη του «παρατηρεί κάθε μικρό πράγμα».

«Έχει έναν πολύ γλυκό τρόπο να σε κοιτάζει και απλά να σε καταλαβαίνει», είπε, προσθέτοντας ότι το βλέμμα του θύμιζε πώς συμπεριφερόταν η κόρη του Έλεν, την οποία απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, Grace Hightower., όπως μετέδωσε η New York Post.

«Δεν ξέρω πού θα εξελιχθεί αργότερα, όταν μεγαλώσει», συνέχισε για την Τζία. «Αλλά σκέφτεται και παρατηρεί το κάθε τι». «Είναι πραγματικά ενδιαφέρον». «Θέλω να είμαι κοντά της όσο περισσότερο μπορώ, για να το απολαμβάνω όλο αυτό και να την απολαμβάνω» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση