Μαρία Μάρκου: Ο άγνωστος γάμος της «γυναίκας με τα μαύρα» στα 22 για… τεχνικούς λόγους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 20:34 Μαρία Μάρκου: Ο άγνωστος γάμος της «γυναίκας με τα μαύρα» στα 22 για… τεχνικούς λόγους

"Κράτησε μάλιστα αρκετά χρόνια αυτός ο γάμος, παρότι έγινε σε μικρή ηλικία" αποκαλύπτει η Μαρία Μάρκου.

 
 
 

Την Μαρία Μάρκου φιλοξένησε η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής στο MEGA, με αφορμή ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν για το τηλεπαιχνίδι Chase. Η γοητευτική «Γυναίκα με τα μαύρα» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση που έχει με τους γονείς της από παιδί ενώ αποκάλυψε τον γάμο που έκανε στα 22 της χρόνια.

Ειδικότερα, η Μαρία Μάρκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ήμουν αριστούχος μαθήτρια στο σχολείο, ήμουν μια καλή μαθήτρια. Διάβαζα αλλά δεν με κυνηγούσε κανείς. Είχα όμως πρότυπα τους γονείς μου, οι οποίοι ούτε με πίεσαν ούτε με καταπίεσαν. Με ώθησαν και ως εκεί.  Ειδικά στην προσωπική μου ζωή δεν παρενέβησαν ποτέ και όχι πάντα για καλό. Θα έπρεπε ίσως να είχαν παρέμβει κάποιες φορές

«Έκανα έναν γάμο σε ηλικία 22 ετών. Οι γονείς μου ενέκριναν τον άνθρωπο, τον ήξεραν και ήταν ένας άνθρωπος που με πήγε πάρα πολύ μπροστά στη ζωή μου. Οπότε χαροποίησε και τους ίδιους τους γονείς μου αυτό το πράγμα. Κράτησε μάλιστα και αρκετά χρόνια αυτός ο γάμος, παρότι έγινε σε μικρή ηλικία. Απλά έγινε στη Γερμανία, μπορεί να έγινε και για τεχνικούς ενδεχομένως λόγους, αλλά ήταν ένας γάμος από μεγάλο έρωτα. Και στα 22 έχεις μεγάλους έρωτας».

«Όταν ερωτεύομαι, αφήνομαι φουλ! Πάρα πολύ! Έπαθα βέβαια από τον έρωτα και τώρα είμαι πιο συγκρατημένη αλλά αφήνομαι. Αλλιώς δεν έχει νόημα να ζεις έναν έρωτας χωρίς να αφεθείς» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Μάρκου στην καθημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.

πηγή:zappit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση