Θαμώνας πέταξε αντικείμενο στο πρόσωπο της Λιόλιου: «Ποιος το πέταξε; Παρακαλείται να περάσει έξω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 13:14 Θαμώνας πέταξε αντικείμενο στο πρόσωπο της Λιόλιου: «Ποιος το πέταξε; Παρακαλείται να περάσει έξω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας πελάτης στο μαγαζί που εμφανίζεται η Κατερίνα Λιόλιου της πέταξε ένα αντικείμενο στο πρόσωπο. 

Πολλές φορές οι τραγουδιστές παρακαλούν τους θαμώνες να μην τους πετούν τα πανέρια με τα λουλούδια στο πρόσωπο, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Οικονομόπουλος που έχει ζητήσει αρκετές φορές από τους πελάτες του μαγαζιού να είναι πιο προσεκτικοί.

Ωστόσο ένας πελάτης στο μαγαζί που εμφανίζεται η Κατερίνα Λιόλιου της πέταξε ένα αντικείμενο στο πρόσωπο.

Η τραγουδίστρια από την πίστα είπε: Η Κατερίνα Λιόλιου είπε την ώρα που ήταν στην πίστα: «Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε παρακαλώ να περάσει στην έξοδο, οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά».

Το βίντεο με την αντίδραση της τραγουδίστριας έγινε viral στο TikTok.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση