Το συγκινητικό βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου αγκαλιά με την κόρη του και το δημόσιο ευχαριστώ στη Δήμητρα Βαμβακούση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 09:42 Το συγκινητικό βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου αγκαλιά με την κόρη του και το δημόσιο ευχαριστώ στη Δήμητρα Βαμβακούση

«Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας».

Το πρώτο του βίντεο αγκαλιά με την κόρη του δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενώ ευχαρίστησε δημόσια τη σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση.

Στην ανάρτησή του ο ηθοποιός και πρώην νικητής του Survivor είναι καθισμένος σε έναν καναπέ και έχει στην αγκαλιά του το μωρό, το οποίο και ταΐζει.

«Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας. Δήμητρα, σε ευχαριστώ για την υπομονή σου, τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας, σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις γλυκιές ευχές σας» γράφει στη λεζάντα του βίντεο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση