Zendaya: Έκλεψε την παράσταση με τη φουτουριστική πανοπλία στην πρεμιέρα του Dune Part 2

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 10:27 Zendaya: Έκλεψε την παράσταση με τη φουτουριστική πανοπλία στην πρεμιέρα του Dune Part 2

Η πανοπλία είναι μεταλλική και έχει διαφανή κομμάτια στα χέρια, στο στήθος, την πλάτη και τα πόδια.

Με μια εμφάνιση που θα συζητείται για πολύ καιρό περπάτησε η Zendaya στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας Dune: Part Two. 

Για μια εμφάνιση που «αλλάζει ζωές» κάνει λόγο το περιοδικό μόδας Harper’s bazaar. Η βραβευμένη με Emmy Zendaya  εμφανίστηκε στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας φορώντας κυριολεκτικά μια μεταλλική πανοπλία.  

Η vintage πανοπλία της χειμερινής κολεξιόν του Mugler για το 1995, είναι μεταλλική και έχει διαφανή κομμάτια στα χέρια, στο στήθος, την πλάτη και τα πόδια. 

Η Ζεντάγια φόρεσε το εντυπωσιακό κομμάτι με ένα μεγάλο διαμαντένιο κολιέ το οποίο έχει έναν μεγάλο μαύρο πολύτιμο λίθο στο κέντρο. Όσον αφορά στα παπούτσια, αυτά ήταν ασημένιες γόβες επίσης του οίκου Mugler.

Η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το περασμένο φθινόπωρο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας είχε αναβληθεί λόγω των απεργιών των ηθοποιών και συγγραφέων του Χόλιγουντ, που ταλαιπώρησαν τη βιομηχανία για μεγάλο μέρος του περασμένου έτους.

Το look, που επιμελήθηκε ο στιλίστας Law Roach, συμπλήρωσε με ένα πλατινένιο statement κολιέ, ενώ το μακιγιάζ της ήταν φυσικά λαμπερό, σε καφέ τόνους. Ο οίκος Mugler ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram το σύνολο της ηθοποιού, επεξηγώντας την ιστορική σημασία του.

Με πληροφορίες από Harper's Bazaar

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση