Πρώτο επίσημο trailer για την νέα ταινία του Brad Pitt, Fury

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 14:22 Πρώτο επίσημο trailer για την νέα ταινία του Brad Pitt, Fury

Εάν νομίζατε ότι ο Brad Pitt θα άφηνε κάτω το όπλο του μετά από το αξέχαστο Inglourious Basterds, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.

Το "Fury" δια χειρός Sony, έρχεται για να προστεθεί στις κορυφαίες ταινίες σχετικά με τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς απέκτησε το πρώτο του επίσημο τρέιλερ μαζί με ένα νέο poster. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε μία ομάδα πέντε Αμερικανών, η οποία καλείται να βγάλει εις πέρας μια άνευ προηγουμένου θανατηφόρα αποστολή.

Πέντε πολεμιστές εναντίον ενός ναζιστικού στρατού, με στόχο να αιφνιδιάσουν τους εχθρούς και να χτυπήσουν την καρδιά του ναζισμού. Οι σκηνές παρουσιάζονται όσο πιο πιστές γίνεται στα πραγματικά γεγονότα.



Η σκηνοθεσία του David Ayer σε συνδυασμό με την ερμηνεία του Brad Pitt παραθέτουν ένα αριστούργημα, γεμάτο δράμα, δράση και συγκίνηση, αφήνοντας με μια πρώτη ματιά τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Το πολυπόθητο Oscar του Brad Pitt μάλλον είναι πιο κοντά απ'όσο νομίζαμε!



Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο, ενώ δεν υπάρχει ακόμα ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας για την χώρα μας. Την σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο David Ayer και πρωταγωνιστούν οι : Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman.

enternity.gr


Προσαρμοσμένη αναζήτηση