Spider-Man: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Across the Spider-Verse"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 22:39 Spider-Man: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Across the Spider-Verse"

Η Sony και η Marvel αποκάλυψαν το πρώτο trailer από το σίκουελ της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων "Spider-Man - Across the Spider-Verse".

Κυκλοφόρησε το trailer για το Spider-Man: Across the Spider-Verse, το σίκουελ της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας κινουμένων σχεδίων του 2018 Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Την σκηνοθεσία του «Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)» συνυπογράφουν οι Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson ενώ το σενάριο είναι των Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham.

Στην νέα ταινία ο Μάιλς Μοράλες επιστρέφει για το επόμενο κεφάλαιο. Μετά την επανένωση με την Γκουέν Στέισι, ο Spider-Man εκτοξεύεται στο Multiverse. Εκεί οι ήρωες φαίνεται να συγκρούονται όταν εμφανίζεται μια νέα απειλή, καθώς δεν ξέρουν πώς να την χειριστούν και ο Μάιλς βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπος με τους άλλους Spiders. Τότε ο ίδιος πρέπει να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας, ώστε να μπορεί να σώσει τους ανθρώπους που αγαπά περισσότερο.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Ιουνίου 2023.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση