Γιώργος Λάνθιμος: Τον Δεκέμβριο η πρεμιέρα του «Poor Things» στα σινεμά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 12:34 Γιώργος Λάνθιμος: Τον Δεκέμβριο η πρεμιέρα του «Poor Things» στα σινεμά

Παρά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, τελικά θα καθυστερήσει την κυκλοφορία της στις αίθουσες λόγω της απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων που έχουν επηρεάσει τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές του Xόλιγουντ.

Η νέα πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, με πρωταγωνιστές την Έμα Στόουν, τον Μαρκ Ράφαλο και τον Γουίλεμ Νταφόε αναμένεται στις 8 Δεκεμβρίου και όχι στις 8 Σεπτεμβρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Όπως αναφέρει το «The Hollywood Reporter», όσο διαρκεί η απεργία, οι ηθοποιοί δεν μπορούν να προωθήσουν τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που έχουν ήδη γυρίσει με αποτέλεσμα τα στούντιο να μεταφέρουν τις πρεμιέρες σε νέες ημερομηνίες.

Η ‘Εμα Στόουν που είναι επίσης παραγωγός στην ταινία, υποδύεται την Μπέλα Μπάξτερ, μία νεαρή γυναίκα που επανέρχεται στην ζωή χάρη στον πανέξυπνο και ανορθόδοξο επιστήμονα που υποδύεται ο Γουίλεμ Νταφόε. Πεινασμένη για την κοσμικότητα που της λείπει, το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπουργκ (Ράφαλο), έναν διεφθαρμένο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια σε όλες τις ηπείρους.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο μυθιστόρημα του Σκωτσέζου συγγραφέα Αλασντάιρ Γκρέι. Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ραμού Γιούσεφ, Τζέροντ Καρμάικλ και Κρίστοφερ Άμποτ.

Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο διάσημος σκηνοθέτης ανέλαβε και την παραγωγή, ενώ το σενάριο υπογράφει ο στενός του συνεργάτης και θεατρικός συγγραφέας Τόνι ΜακΝαμάρα (Tony McNamara).

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση