Κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Kinds of Kindness» με την Emma Stone

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 15:49 Κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Kinds of Kindness» με την Emma Stone

Μία ταινία που, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, ήταν «σαν τρεις μαζί».

Ο Γιώργος Λάνθιμος δεν χάνει καθόλου χρόνο και παρότι έχουν περάσει ελάχιστοι μήνες από την πρεμιέρα της ταινίας Poor Things, έχει ήδη πραγματοποιήσει το επόμενο, πολύ ενδιαφέρον κινηματογραφικό του βήμα.

Η νέα ταινία του πενηντάχρονου σκηνοθέτη έχει τίτλο Kinds of Kindness και θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου, με την Emma Stone να βρίσκεται ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί της εμφανίζονται ο συμπρωταγωνιστής της στο Poor Things Willem Dafoe, η Margaret Qualley (The Maid), o Joe Alwyn (The Favourite), ο Jesse Plemons και ο Mamoudou Athie, ενώ ένα μικρό πέρασμα από την ταινία θα πραγματοποιήσει και η Hunter Schafer.

To σενάριο συνέγραψε ο σκηνοθέτης μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου και το μοντάζ έχει αναλάβει ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Γιώργος Μαυροψαρίδης.

Σύμφωνα με το Indiewire, πριν λίγο καιρό ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει πως το νέο έργο του είναι «σαν τρεις ταινίες μαζί»: Πρόκειται για μία σπονδυλωτή ταινία με τρεις ιστορίες, σε κάθε μία από τις οποίες παίζουν διαφορετικό ρόλο οι ηθοποιοί που επέλεξε να συνεργαστεί μαζί τους.

Τα γυρίσματα των τριών, ουσιαστικά, ταινιών, έγιναν στην Νέα Ορλεάνη στα τέλη του 2022. Αυτή είναι η πέμπτη φορά που ο Λάνθιμος συνεργάζεται με την Emma Stone: Θα καταλήξει αυτή η συνεργασία σε ένα ακόμα Όσκαρ για την Emma; Τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβεί, όταν ενώνουν τις δημιουργικές δυνάμεις τους δύο ταλέντα σαν αυτά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας, της οποίας ο αρχικός τίτλος ήταν «And»:

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση