Survivor All Star: Το trailer ρίχνει λάδι στη φωτιά και φουντώνει το μυστήριο – Ποιοι θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 22:55 Survivor All Star: Το trailer ρίχνει λάδι στη φωτιά και φουντώνει το μυστήριο – Ποιοι θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο;

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για το Survivor All Star και τους συμμετέχοντες σε αυτό. Και μπορεί τα ονόματα ακόμα να μην έχουν ανακοινωθεί επίσημα, το trailer όμως της «επιστροφής» του reality επιβίωσης εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα.

Με μπόλικο μαύρο χρώμα το trailer «ανακοινώνει» πως: «Το Survivor τώρα επιστρέφει με τους παίκτες που έγραψαν την δική τους ιστορία».

Τα μόνα στοιχεία που έδωσε το trailer σχετικά με τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στον νέο κύκλο του Survivor είναι πως αυτοί εμφανίστηκαν στις οθόνες του κοινού του 2017, 2018, 2019, 2021 και 2022.

Αξιοσημείωτο είναι πως στο τέλος του trailer προβάλλονται πλάνα από τους παλιότερους τελικούς όπου αναδείχθηκαν νικητές, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Ηλίας Γκότσης, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Σάκης Κατσούλης και ο Στάθης Σχίζας.

Θα είναι άραγε στο νέο κύκλο του Survivor και οι πέντε νικητές ή όχι; Το trailer ρίχνει λάδι στη φωτιά και φουντώνει το μυστήριο χωρίς να δίνει ξεκάθαρη απάντηση.

Το trailer «κλείνει» με τη φράση: «Οι ήρωες, οι πρωταγωνιστές, οι νικητές».

Survivor All Star: Το πρώτο επίσημο trailer

πηγή: newsbeast.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση