Survivor All Star: Αυτές είναι οι δύο ομάδες - Μεγάλες εκπλήξεις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 15:14 Survivor All Star: Αυτές είναι οι δύο ομάδες - Μεγάλες εκπλήξεις

Αυτές είναι οι συνθέσεις των δύο ομάδων του "Survivor All Star".

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Survivor All Star, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΙ.

Οι πρώτοι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης έγιναν ήδη γνωστοί, ενώ περιμένουμε και τα υπόλοιπα ονόματα, που θα συμπληρώσουν το παζλ των "πρωταγωνιστών" του παιχνιδιού.

Survivor All Star: Πώς διαμορφώνονται οι δύο ομάδες

Το πρωί της Τρίτης, μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό Μας», ο Νίκος Παρτσώλης παρουσίασε τις μέχρι τώρα συνθέσεις των δύο ομάδων. Όπως ανέφερε δεν είναι τίποτα τελικό, καθώς θα δούμε κι άλλους παίκτες να μπαίνουν στο παιχνίδι.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, λοιπόν, στην πρώτη ομάδα θα δούμε τους Σάκη Κατσούλη, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Νίκο Μπάρτζη, Γιώργο Ασημακόπουλο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Στη δεύτερη ομάδα θα βρεθούν οι Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το ζευγάρι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης «χωρίζονται».

Survivor All Star: Πότε φεύγουν οι παίκτες

Την ίδια στιγμή, βγαίνουν στο "φως" λεπτομέρειες που αφορούν την φετινή παραγωγή, μερικές εκ των οποίων έκανε γνωστές ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή "Πρωινό μας" με την Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως οι παίκτες και παίκτριες θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο στις αρχές Ιανουαρίου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Τελειώνω τα γυρίσματα στο The Voice, μου έχουν μείνει άλλα δύο, τα δύο τελευταία battles που θα προλάβω να κάνω μαζί με τους υπόλοιπους. Και μετά τις γιορτές με αρχές Γενάρη θα πάμε. Μπορεί και να κάνουμε Πρωτοχρονιά μέσα στο αεροπλάνο, μου έχει ξανατύχει".

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο Γιώργος Λιανός έχει γυρίσματα μέχρι και τις 27 Δεκεμβρίου για το The Voice, και έτσι οι συντελεστές και οι συμμετέχοντες θα κάνουν Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα και μετά θα ταξιδέψουν για την Καραϊβική.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες και οι παίκτριες του Survivor All Star θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα σε δύο "δόσεις": η πρώτη ομάδα στις 2 Ιανουαρίου και η δεύτερη στις 3 Ιανουαρίου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το "landing" των Survivors στις παραλίες τους, θα σημειωθεί στις 5 Ιανουαρίου.

Survivor All Star: Πόσους παίκτες θα δούμε

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός διευκρίνισε πως το πρώτο trailer του φετινού Survivor ήταν αφιερωματικό, με κάποια άτομα που έγραψαν ιστορία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως όσα πρόσωπα είδαμε στο βίντεο, θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Επίσης, είπε πως οι αρχικοί παίκτες θα είναι 24 ή 26.

"Έχουν υπογράψει πολλά άτομα το προσύμφωνό τους, πάνω από 40. Η τελική 24άδα ή 26άδα με την οποία θα ξεκινήσει το παιχνίδι, δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμη. Ούτε καν στα άτομα που είναι υπεύθυνα να βγάλουν τα εισιτήρια. Είναι top secret. Στη συνέχεια, θα μπουν σίγουρα κι άλλα άτομα, για να βγει το project".

Survivor All Star: Τι είναι το "νησί της απομόνωσης"

Ο παρουσιαστής του Survivor είπε, επίσης, για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης: "Οι παίκτες φέτος είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι αγωνιστικά. Ακόμη και παίκτεςα που στα προηγούμενα Survivor δεν είχαν "γράψει" τόσο πολύ, δεν είχαν φτάσει καν πεντάδα, έχουν ανέβει πολύ αγωνιστικά. Τα τελικά αποτελέσματα εμάς μας παραξένεψαν. Είναι υψηλό το level, θα έχουμε δυνατούς αγώνες".

Ανέφερε πως οι παλιοί στίβοι μάχης καταστράφηκαν και χτίστηκαν καινούργιοι. "Οι νέοι στίβοι μάχης φτιάχτηκαν με υποδομές All Star. Πέρυσι συμμετείχαν οι δικοί μας παίκτες σε κάποιους στίβους του τουρκικού All Star, αλλά αφαιρούσαμε κάποια εμπόδια για να μπορούν να βγάλουν την πίστα. Οπότε φέτος δημιουργήθηκαν αντίστοιχες υποδομές".

Τέλος, διευκρίνισε πως το "νησί της απομόνωσης" για το οποίο έγινε πολύς λόγος αυτές τις μέρες, δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει στο Survivor All Star.

"Το "νησί της απομόνωσης" υπάρχει γενικά στο φορμάτ του Survivor. Στο αμερικάνικο, όπου δεν ψηφίζει ο κόσμος αλλά οι παίκτες, πάνε εκεί όσοι φεύγουν από το παιχνίδι. Και μετά, υπάρχει ένας τρόπος ένας ή δύο από αυτούς να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Αλλά ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες, πολύ άσχημα, πολύ χειρότερα από το νησί. Εμείς δεν το είχαμε μέχρι τώρα. Άκουσα να το λένε σε εκπομπές, αλλά ίσως να είδαν το τουρκικό και γι' αυτό να νομίζουν ότι θα το έχουμε. Δεν έχω ενημέρωση αν θα το έχουμε. Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι τέτοιο", είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση