Mαύρο Ρόδο: Το ανατρεπτικό φινάλε του χθεσινού επεισοδίου - Ποια σκοτώθηκε τελικά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 14:05 Mαύρο Ρόδο: Το ανατρεπτικό φινάλε του χθεσινού επεισοδίου - Ποια σκοτώθηκε τελικά

Το επόμενο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί στις 16 Ιανουαρίου στο MEGA

Το «Μαύρο Ρόδο» καθήλωσε για ακόμη μία φορά τους τηλεθεατές και το χθεσινό επεισόδιο έκλεισε με μία μεγάλη ανατροπή.

Ο άνδρας που λειτουργεί υπό τις εντολές του Βίκου, ετοιμάζεται να πυροβολήσει τον Πέτρο, όμως η Ελισάβετ μπαίνει μπροστά την τελευταία στιγμή και τον γλιτώνει από βέβαιο θάνατο.

Ωστόσο ο εκτελεστής όπως ακούγεται να λέει μετά στον Βίκο, δεν αφήνει μισές δουλειές και η σφαίρα του έχει βρει σημάδι. Στην τελευταία συγκλονιστική σκηνή του επεισοδίου, ο Παναγιώτης ουρλιάζει το όνομα της Αλεξίας και μαζί με τον Πέτρο, τρέχουν προς την κατεύθυνση που έπεσε ο πυροβολισμός.

Η μεγάλη ανατροπή έρχεται στο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 16 Ιανουαρίου, αφού νεκρή δεν είναι η Αλεξία, αλλά η Αγγελική. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι καταιγιστικές και ο Θέμης Καστρινός συντετριμμένος, ετοιμάζεται να εκδικηθεί για τη δολοφονία της γυναίκας του.

ACEED5EC-D087-4DBF-B9DA-1849E4D5F596_cleanup

Όπως ήταν αναμενόμενο, το τέλος του επεισοδίου σχολιάστηκε στο Twitter, τοποθετώντας το hashtag του Μαύρου Ρόδου στην κορυφή των trends.

Δείτε τη σκηνή και μερικά σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση