Εύη Σαλταφερίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το το Survivor All Star

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 11:39 Εύη Σαλταφερίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το το Survivor All Star

Πριν από μερικές μέρες η Εύη Σαλταφερίδου αποχώρησε από το Survivor All Star και πλέον έχει ξεκινήσει το ταξίδι της για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Από το αεροδρόμιο, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star έκανε και την πρώτη της ανάρτηση. Χαμογελαστή, η Εύη Σαλταφερίδου έδωσε… ραντεβού με τους followers της στην Αθήνα και δεν έκρυψε πως το κινητό, δεν της έλειψε καθόλου.

Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Εύη Σαλταφερίδου δεν έκρυψε ότι υπήρχαν και μηνύματα που ήταν… επιθετικά, αλλά φαίνεται ότι δεν της χάλασαν τη διάθεση!

«Μετά από τέσσερις μήνες πήρα το κινητό μου και εγώ στο χέρι μου. Καθόλου δε μου αρέσει που πήρα το κινητό να ξέρετε.

Είναι πάρα πολύ ωραία χωρίς τηλέφωνο τέσσερις μήνες, αλλά τουλάχιστον επικοινωνώ με τους δικούς μου, με εσάς. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα πολύ ωραία μηνύματα που μου έχετε στείλει και για αυτά που δεν είναι ωραία.

Δεν πειράζει. Νομίζω ότι έχουμε πολλά να πούμε» αναφέρει στο βίντεό της η Εύη Σαλταφερίδου.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση