MasterChef: Στα «μαχαίρια» Τράκας και Λαζαρίδου - «Δεν θα παίξω το παιχνίδι του»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 09:52 MasterChef: Στα «μαχαίρια» Τράκας και Λαζαρίδου - «Δεν θα παίξω το παιχνίδι του»

«Βλέπω το καινούριο beef ανάμεσα σε Νίκο Τράκα και Μαρία Λαζαρίδου» δήλωσε ο Πορφύρης

Στο MasterChef 2023 ξεκίνησε μια νέα κόντρα, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Νίκο Τράκα και τη Μαρία Λαζαρίδου.

Στην έναρξη του χθεσινού επεισοδίου, η παίκτρια συζητούσε με τη Μαρία Μπέη και τον Γιώργο Πορφύρη σχετικά με τα ειρωνικά σχόλια που έκανε για εκείνη ο Τράκας, κατά την αποχώρηση του Ηλία Κιαζόλι.

Ο Γιώργος Πορφύρης δήλωσε αρχικά, για τη στάση τους: «Βλέπω το καινούριο beef ανάμεσα σε Νίκο Τράκα και Μαρία Λαζαρίδου. Ο Νίκος κορόιδευε χωρίς λόγο τη Μαρία, γιατί ο Ηλίας Κιαζόλι δεν την ανέφερε στην αποχώρησή του σε αυτούς που ήθελε να πάνε τελικό».

Δείτε το βίντεο

Όπως περιέγραψε η ίδια στη συνέχεια, πληγώθηκε πολύ από τη συμπεριφορά του συμπαίκτη της, καθώς τον θεωρούσε και φίλο της.

«Από την τελευταία φορά που έγινε αυτή η φάση με τη Μαρία Μπέη και τα πήρε μαζί μου και ο Νίκος, χωρίς να καταλάβω γιατί, απομακρύνθηκα από κοντά του. Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του. Πληγώθηκα. Νόμιζα ότι είχαμε δημιουργήσει μια σχέση μαζί», είπε η παίκτρια.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο ίδιος ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες να με πλησιάζει, όμως εγώ δεν ανταποκρίνομαι. Του είπα ότι αν θέλει να μιλήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τι έχει συμβεί, μόνο τότε θα τα βρούμε. Δεν θα παίξω το παιχνίδι του. Νομίζει ότι υπερασπίστηκα τη Μπέη. Δεν με ενδιαφέρει όμως. Πραγματικά λυπάμαι. Λυπάμαι που μπήκα στη διαδικασία να αισθανθώ έναν τέτοιο άνθρωπο ως φίλο μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση