Σερένα Γουίλιαμς κατά του εγκλήματος -Κυνήγησε και έπιασε αυτόν που πήγε να της κλέψει το κινητό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 18:49 Σερένα Γουίλιαμς κατά του εγκλήματος -Κυνήγησε και έπιασε αυτόν που πήγε να της κλέψει το κινητό

Εχει πολλές ιδιότητες. Ο κόσμος την έμαθε ως μία από τις καλύτερες τενίστριες όλων των εποχών. Η Σερένα Γουίλιαμς όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας, τώρα και διώκτρια του εγκλήματος. Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις αποκάλυψε με μία ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook πώς κυνήγησε και έπιασε έναν άνδρα που προσπάθησε να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο, ενώ εκείνη έτρωγε σε κινέζικο εστιατόριο, το βράδυ της Τρίτης.

«Μου συνέβη το πιο τρελό πράγμα. Απολάμβανα το κινέζικο φαγητό και αυτός ο τύπος στεκόταν δίπλα μου», έγραψε η Αμερικανίδα αθλήτρια που πρόσθεσε ότι το ένστικτο του σούπερ ήρωα που διαθέτει, της «έλεγε» προσέχει αυτό τον άνδρα. «Το κινητό μου ήταν στην καρέκλα, αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά. Στεκόταν εκεί αρκετή ώρα. '”Είναι πελάτης;'' σκέφτηκα. ''Περιμένει για την τουαλέτα;''. Τίποτα από αυτά δεν έδιωχνε αυτό το περίεργο συναίσθημα. Συνέχισα να τον παρακολουθώ με την άκρη του ματιού μου. Τότε, όταν δεν το περίμενα, αυτός ο κλέφτης άρπαξε το τηλέφωνό μου και έφυγε. Κοίταξα στην καρέκλα και ούρλιαξα ''Θεέ μου! Αυτός ο τύπος πήρε το κινητό μου!''. Χωρίς να το σκεφτώ- για αυτό και η φωτογραφία της Superwoman- σηκώθηκα, άνοιξα δρόμο πηδώντας πάνω από 1-2 καρέκλες και τον κυνήγησα», γράφει η Γουίλιαμς με το γνωστό της χιούμορ.

Αμέσως μετά ο άνδρας άρχισε να τρέχει, αλλά όχι πολύ γρήγορα. «Αυτά τα σπριντ αποδείχθηκαν χρήσιμα», σημείωσε η Αμερικανίδα, που δεν άργησε να τον φτάσει.

«Με την πιο απειλητική φωνή που μπορούσα να βγάλω, τον ρώτησα ευγενικά μήπως είχε πάρει ''κατά λάθος'' το δικό μου τηλέφωνο. Αρχισε να μπερδεύει τα λόγια του, πιθανόν επειδή δεν περίμενε να συμβεί αυτό. Τελικά είπε ''Θεέ μου, ξέρεις τι έκανα! Πρέπει να πήρα το λάθος τηλέφωνο!''», συνεχίζει τη διήγηση η Γουίλιαμς. «Τον ευχαρίστησα και έφυγα», συμπληρώνει.

Η ανάρτησή της συνοδευόταν από μία φωτογραφία της, ντυμένη ως Superwoman. «Σούπερ ηρωίδα; Ισως; Εχω την ταχύτητα, τα άλματα, τη δύναμη, το σώμα, το σεξ απίλ αλλά και την ηρεμία στην καταιγίδα», έγραψε ακόμη η Σερένα Γουίλιαμς συμβουλεύοντας τους πάντες να ακούνε πάντα την «εσωτερική φωνή» του σούπερ ήρωα, να κρατάνε τα πράγματα κοντά τους και να παλεύουν για το σωστό. «Να είστε σούπερ ήρωες!», τονίζει.

Οταν επέστρεψε στο εστιατόριο, όλοι τη χειροκροτούσαν όρθιοι. «Αισθάνθηκα υπερήφανη. Εδειξα σε κάθε άνδρα εκεί μέσα ότι μπορώ να αντιμετωπίσω τους άνδρες. Ηταν μία νίκη για τις γυναίκες!», καταλήγει η τενίστρια.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση