MasterChef: Απόψε ο Μεγάλος Τελικός - Μαγειρική "τραγωδία" για Μπέη και Τράκα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 13:33 MasterChef: Απόψε ο Μεγάλος Τελικός - Μαγειρική "τραγωδία" για Μπέη και Τράκα

Σκληρή "μονομαχία" για τους δύο φιναλίστ του MasterChef 7 στον αποψινό Τελικό. Μπέη και Τράκας κάνουν "all in" για τις 50.000 ευρώ. Πώς θα αναδειχθεί ο νικητής.

Ένα μόλις βήμα μακριά από πριν την ανάδειξη του νικητή του φετινού MasterChef βρίσκεται το ριάλιτι μαγειρικής του Star, με τον Μεγάλο Τελικό να προβάλλεται απόψε το βράδυ.

Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του MasterChef 2023 και διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Και οι δύο ήταν ξεκάθαροι από την αρχή και ο στόχος τους ήταν ένας, να βρεθούν στον Μεγάλο Τελικό! Πράγμα που κατάφεραν.

Τελικός MasterChef: Πώς θα "βγει" ο νικητής

Το έπαθλο των 50.000 ευρώ στον τελικό του φετινού MasterChef διεκδικούν μια γυναίκα και ένας άνδρας. Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα, οι οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις μαγειρικές τους ικανότητες, κερδίζοντας έτσι μια θέση στον Τελικό του MasterChef.

Μετά από πολλές μαγειρικές μάχες, απογοητεύσεις, χαρές, αστοχίες και επιτυχίες, οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικρατήσουν και, έτσι, διεκδικούν το χρυσό έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Ο Μεγάλος Τελικός του ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται να προβληθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Σημειώνεται ότι για ακόμη μια χρονιά, ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Η διαδικασία του Τελικού περιλάμβανε πολλές δοκιμασίες για τους δύο φιναλίστ. Μέσα από αυτές, οι παίκτες συγκέντρωσαν βαθμούς, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στην τελευταία αποψινή αναμέτρηση.

MasterChef: Το trailer της Τετάρτης (14/6)

Μετά τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του Τελικού, οι διαγωνιζόμενοι θα αναμετρηθούν για τελευταία φορά απόψε.

Το MasterChef συνεχίζεται με το 5ο και τελευταίο στάδιο του Τελικού που θα έχει την υπογραφή του διάσημου σεφ, Kike Dacosta.

Ο ίδιος έχει βραβευτεί με το Χρυσό Μετάλλιο για την Αξία στις Καλές Τέχνες και έχει αναδειχθεί ως ο καλύτερος Ισπανός σεφ από τη Βασιλική Γαστρονομική Ακαδημία. Οι δύο φιναλίστ θα κληθούν να αντιγράψουν πιάτο του Ισπανού σεφ.

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, ο Dacosta μοιάζει ιδιαιτέρως απογοητευμένος από την απόδοση των φιναλίστ, λέγοντας πως καμία από τις δύο προσπάθειες δεν θα περνούσε το πάσο του.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση