Survivor Spoiler: Το μεγάλο φαβορί στον "τάκο" - Αυτός θα αναδειχθεί απόψε πρώτος υποψήφιος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 16:53 Survivor Spoiler: Το μεγάλο φαβορί στον "τάκο" - Αυτός θα αναδειχθεί απόψε πρώτος υποψήφιος

Τεράστια έκπληξη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Αυτός ο παίκτης βγαίνει στον "τάκο", μετά τον πρώτο ατομικό αγώνα.

Με ένα νέο, συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (19/06) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ και οι εξελίξεις αναμένονται να είναι πολλές.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες είναι πλέον 8 και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σε έκτακτο συμβούλιο ότι το παιχνίδι μετατρέπεται σε ατομικό.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες χωρίστηκαν σε νέες ομάδες γιατί έπαιξαν έναν αγώνα επάθλου και όχι ασυλίας, ενώ σήμερα θα δούμε για τα καλά τον ατομικό χαρακτήρα των στίβων μάχης, αφού θα διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η 24ωρη ψηφοφορία για τον δημοφιλέστερο παίκτη του Survivor, αφού ο παρουσιαστής προχώρησε χθες και σε δεύτερη ανακοίνωση, αναφέροντας πως θα υπάρξει μια 24ωρη ψηφοφορία, από τη οποία θα προκύψουν οι δημοφιλέστεροι παίκτες.

Όπως είπε, από εδώ και στο εξής οι αποχωρήσεις θα γίνονται βάσει αυτής της ψηφοφορίας/κατάταξης του κοινού, για να επιταχυνθούν τα γυρίσματα.

Οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί όμως για τους παίκτες, καθώς όταν βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ο Γιώργος Λιανός τους είπε πως κάθε εβδομάδα θα δημιουργούνται δυο νέες ομάδες για τον αγώνα επάθλου.

Οι παίκτες έπαιξαν το Captain’s game και νικητές αναδείχθηκαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Μάριος Πριάμος. Έτσι, η νέα Κόκκινη ομάδα έχει αρχηγό τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και αποτελείται από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Από την άλλη, η νέα Μπλε ομάδα έχει αρχηγό τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και αποτελείται από τον Ηλία Μπόγδανο, τον Νίκο Μπάρτζη και τη Στέλλα Ανδρεάδου.

Survivor All Star: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Όπως βλέπουμε στο trailer, η μετατροπή του παιχνιδιού σε ατομικό φέρνει αναστάτωση στους παίκτες, οι οποίοι δεν ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν.

"Η δική μου οπτική είναι ότι υπάρχουν τρεις δυάδες άσπαστες: Μπόγδανος - Σταυρούλα, Μαριαλένα - Σάκης, Στέλλα - Πρίαμος. Δεν ψηφίζονται μεταξύ τους, κακά τα ψέματα. Όλοι λίγο φοβούνται, λίγο θέλουν να το παίξουν καλοί ο ένας με τον άλλον, ότι δήθεν ψηφίζουν αγωνιστικά. Άσε ρε", ακούγεται να λέει στο trailer ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

"Τώρα, τέλος οι ομάδες. Μπαίνουμε στους αγώνες ασυλίας. Πρώτος αγώνας ασυλίας, ο καθένας παίζει ατομικά, για την ατομική του ασυλία" ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στο ξεκίνημα του αγωνίσματος και δίνει το σήμα για να ξεκινήσουν.

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, θα δούμε την πρώτη ατομική ψηφοφορία.

Survivor Spoiler: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, την πρώτη ατομική ασυλία θα κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης. Όσον αφορά το συμβούλιο του νησιού, στην ψηφοφορία θα λάβουν μέρος όλοι, εκτός από τον Κατσούλη. Το αποτέλεσμα της κάλπης θα δείξει ότι ο πρώτος υποψήφιος για αυτήν την εβδομάδα θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας (19/06)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση