Stranger Things: Η Λίντα Χάμιλτον θα παίξει στη 5η σεζόν της σειράς του Netflix

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 14:02 Stranger Things: Η Λίντα Χάμιλτον θα παίξει στη 5η σεζόν της σειράς του Netflix

Η Λίντα Χάμιλτον θα συμμετάσχει στο καστ του νέου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Stranger Things» του Netflix.

Την είδηση μετέδωσε το «Tudum: A Global Fan Event 2023» της διάσημης πλατφόρμας streaming.

Λεπτομέρειες για τον ρόλο της «Σάρα Κόνορ» δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά η Λίντα Χάμιλτον είναι φανατική οπαδός της σειράς.

Σε βιντεοσκοπημένη ανακοίνωση η Χάμιλτον έδειξε τον ενθουσιασμό της «Δεν ξέρω πώς να είμαι ταυτόχρονα fangirl και ηθοποιός. Θα το δουλέψω αυτό».

Την παρουσίασε ο Άρνολντ

Η ηθοποιός δεν παρευρέθηκε στο «Tudum» στη Βραζιλία, αλλά ο παλιός της φίλος και επικεφαλής δράσης του Netflix, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, την παρουσίασε με εκείνη να λέει: «Χαίρομαι που σε βλέπω, Άρνολντ. Ας πάμε σύντομα για δείπνο», είπε χαριτολογώντας. «Και σε όλους τους άλλους, θα τα πούμε στο Χόκινς…».

Η Λίντα Χάμιλτον είναι η πρώτη ηθοποιός που ανακοινώθηκε για το νέο casting του Stranger Things για την 5η σεζόν. «The Crawl» θα είναι ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση