Master Chef - Αλέξανδρος Αντωνελάκης: «Ήμουν χρήστης σε τελικό στάδιο, κινδύνευε η ζωή μου»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 11:16 Master Chef - Αλέξανδρος Αντωνελάκης: «Ήμουν χρήστης σε τελικό στάδιο, κινδύνευε η ζωή μου»

Η εξομολόγηση του πρώην παίκτη του MasterChef, Αλέξανδρου Αντωνελάκη, για τη 15ετή μάχη του με τα ναρκωτικά.

Ο Αντώνης Αντωνελάκης, ο πρώην παίκτης του Master Chef τη σεζόν 2022-2023 μίλησε στον Alpha για τη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά.

Όπως εξομολογήθηκε τα είχε ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία και έφτασε στον πάτο για να αποφασίσει να αρχίσει την απεξάρτηση.

«Ημουν χρήστης περίπου 15 χρόνια γιατί τη χρήση την ξεκίνησα από πολύ μικρή ηλικία. Πήγα, θα το πω, στην εύκολη λύση γιατί καμιά φορά νομίζω πως αυτή η διέξοδος είναι η εύκολη λύση παρόλο ότι είναι ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι. Πλέον, βέβαια, το έχω αφήσει πίσω μου αν και καθημερινά παλεύω για αυτό. Στα 13, 14, 15 και μέχρι τα 20 και πιο μετά δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Απλά νόμιζα ότι περνάω καλά, ότι η διασκέδαση είναι αυτό μέχρι που άρχισα να χάνω πράγματα. Υπήρχε φόβος και υπήρχε μεγάλη ματαίωση. Υπήρχε και κίνδυνος για τη ζωή μου γιατί μιλάμε ότι ήμουν χρήστης σε τελικό στάδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης.

«Κατάφερα μάλλον και πήρα φόρα από τον πάτο και σηκώθηκα. Για απεξάρτηση δεν πήγα με τη θέληση μου, ενώ ήθελα να κάνω κάτι, μου το πρότεινε ο πατέρας μου, πήγα για να δω πως είναι και σιγά σιγά με τον καιρό άρχισα να καταλαβαίνω ότι τελικά υπάρχει λύση σε όλο αυτό το πρόβλημα», πρόσθεσε ο Αντώνης Αντωνελάκης.

«Έχουν παίξει πολλά ρόλο. Δυστυχώς οι γονείς μου έκαναν λάθη, όχι εσκεμμένα, σίγουρα έπαιξε ρόλο το περιβάλλον και οι παρέες μου. Οι παρέες τις οποίες εγώ επέλεξα να κάνω και το ότι δεν έβαλα στόχους» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης στην ενημερωτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha. Αυτή τη στιγμή βάζω στόχους, καθημερινούς και πιο μακροπρόθεσμους. Να έχω μια ποιότητα στη ζωή μου. «Έχω μια κόρη 10 χρονών, είμαι χωρισμένος με την μητέρα της και αυτό που την συμβουλεύω είναι να κάνει αυτό που της αρέσει και να είναι ο κύριος παράγοντας σε αυτό», είπε στο τέλος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση