Γη της Ελιάς Spoiler: Γάμος στη Μάνη - Ποιοι παντρεύονται

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 16:44 Γη της Ελιάς Spoiler: Γάμος στη Μάνη - Ποιοι παντρεύονται

Ανατροπές και μεγάλες αποκαλύψεις στη “Γη της Ελιάς”. Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο.

Ένα νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του MEGA, με τίτλο “Γη της Ελιάς”, θα προβληθεί απόψε (6/10), με τις εκπλήξεις να είναι πολλές και μεγάλες.

Κρυφά μυστικά βγαίνουν στο φως, ενώ μια πρόταση γάμου θα φέρει τεράστιες ανατροπές στις ζωές των ηρώων.

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης κυκλοφορεί με την ερωμένη του στο χωριό και ειδοποιεί τον Στάθη. Η Αφροδίτη βγαίνει για φαγητό με τον Αποστόλη, αλλά ο Χρήστος δεν δείχνει να ζηλεύει.

Ο Ορέστης λέει στη Δήμητρα πως κατανοεί τη στάση της απέναντί του και θα πάψει να την πιέζει να προχωρήσουν σε σχέση. Το γλυκό του κουταλιού με βάση την ελιά γίνεται ανάρπαστο και η Ασπασία χαίρεται με την επιτυχία της.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική συνειδητοποιεί πως η συνταγή της μητέρας της για τη βραβευμένη σπανακόπιτα έχει διαρρεύσει. Η Αθηνά προτείνει στη Φιλιώ να επισκεφθούν παιδοψυχολόγο, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Πότης αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και ζητάει από την Άννα να τον παντρευτεί.

Δείτε το trailer της Παρασκευής

Πηγή: news 247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση