«Το Ναυάγιο»: Συνταρακτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 14:23 «Το Ναυάγιο»: Συνταρακτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 5 έως την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 22:50.

Καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο».

Ο πόνος της Στέλλας για τον χαμό του Κυριάκου βάζει σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της. Η Ειρήνη αρρωσταίνει και ο Ιπποκράτης ξενυχτάει στο προσκεφάλι της. Η ώρα για το πρώτο ραντεβού της Λίνας και του Μάκη πλησιάζει.

Επεισόδιο 18 (Κυριακή 5 Νοεμβρίου)

Ο Πέτρος προσπαθεί να καταλάβει τι σχέση έχει ο Αντώνης με την εκκλησία του χωριού του. Η Λίνα πετάει από τη χαρά της που βρήκε τον Ηρακλή και καλεί τον Μάκη στο σπίτι της. Τα δύο παιδιά έρχονται κοντά, μέχρι που ένα τηλεφώνημα έρχεται να τους διακόψει. Ο Ιπποκράτης πηγαίνει την Ειρήνη στο γιατρό. Η Στέλλα έχει βυθιστεί στο πένθος και βάζει σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της. Η Ευγενία ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη γι’ αυτά που της είπε ο δικηγόρος της Κλαίρης, ενώ ηΕιρήνη, μην αντέχοντας όσα ζει, χάνεται μέσα στη νύχτα. Ο Πέτρος πηγαίνει να πληρώσει το ίδρυμα με τα λεφτά του Αντώνη, χωρίς να φαντάζεται ότι εκεί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Επεισόδιο 19 (Δευτέρα 6 Νοεμβρίου)

Ο Πέτρος προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον Θόδωρο για τα μπλεξίματα του Αντώνη. Ο Διονύσης φέρνει τη Λίνα για φωτογράφιση στο στούντιο, με πονηρούς σκοπούς. Ο Στελής δέχεται μία απρόσμενη, συγκινητική επίσκεψη από δύο διασωθέντες του ναυαγίου. Ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα αναζητούν την Ειρήνη, η οποία έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη. Ο Ιπποκράτης καλεί απελπισμένος τα νοσοκομεία της πόλης φοβούμενος το χειρότερο. Οι ελπίδες του Μάκη αναπτερώνονται, όταν η Λίνα κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στην αυλή του. Ο Παντελίδης εκβιάζει τη σιωπή του Άγγελου με την υπόσχεση να τον βοηθήσει στο θέμα της μετάταξης που τόσο επιθυμεί. Οι δύο εγκληματίες απαγάγουν τον Πέτρο και προσπαθούν να του αποσπάσουν με τη βία πληροφορίες για τη χαμένη εικόνα.

Επεισόδιο 20 (Τρίτη 7 Νοεμβρίου)

Η Ειρήνη ψήνεται στον πυρετό και αναγκάζεται να μείνει στο σπίτι του Ιπποκράτη, ο οποίος ξενυχτάει στο προσκεφάλι της. Την ίδια ώρα, ο Μάκης και η Χριστίνα φροντίζουν τις πληγές του Πέτρου που προσπαθεί να τους πείσει να μην πάνε στην αστυνομία. Η ώρα για το πρώτο ραντεβού της Λίνας και του Μάκη πλησιάζει. Ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει τη

Μαρία να βρεθούν για μια τελευταία φορά και να θυμηθούν τα παλιά. Ο Βασίλης ζητάει μία χάρη από τον Γιώργη, ενώ ο Ιπποκράτης δέχεται μια περίεργη επίσκεψη στο γραφείο του. Ο Άγγελος καταφθάνει στην αυλή και η Χριστίνα τον υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες. Δεν χαίρονται, όμως, όλοι οι γείτονές του το ίδιο, όταν μαθαίνουν ότι είναι αστυνομικός.

Πρωταγωνιστούν:

Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση