Famagusta: Συγκινεί το νέο τρέιλερ της σειράς του Mega (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 10:39 Famagusta: Συγκινεί το νέο τρέιλερ της σειράς του Mega (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δεύτερο τρέιλερ της σειράς Famagusta κυκλοφόρησε, πριν λίγες ημέρες, αποκαλύπτοντας πτυχές από την συγκλονιστική ιστορία που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2024 στο Mega.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Δεν ξεχνώ», που ερμηνεύει η Μαρία Φαραντούρη, μέσα από το τρέιλερ του Famagusta οι τηλεθεατές ταξιδεύουν στην Αμμόχωστο το καλοκαίρι του 1974, πιάνοντας το κουβάρι της ιστορίας από τη στιγμή που ένα μωρό τριών μηνών χάνεται από την αγκαλιά της μητέρας του.

Το νέο τρέιλερ της σειράς Famagusta

Η δραματουργική απεικόνιση της τουρκικής εισβολής εναλλάσσεται με τους ήρωες του Famagusta σήμερα, 50 χρόνια μετά την κυπριακή τραγωδία και τη μνήμη που είναι αδύνατο να σβήσει.

Η σειρά Famagusta που συνεχίζει τα γυρίσματα σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο αναμένεται να ενταχθεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Η ιστορία του Famagusta

Ένας μαχητικός δημοσιογράφος, μεγαλωμένος στην Αγγλία, ταξιδεύει στην Κύπρο για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ για την τουρκική εισβολή. Αναζητώντας τις μαρτυρίες πρωταγωνιστών των τραγικών γεγονότων του ‘74, ο ήρωας της σειράς του MEGA θα βρεθεί πιο κοντά από ποτέ στην αποκάλυψη της αλήθειας για την πραγματική του οικογένεια.

Το σενάριο της σειράς «Famagusta» υπογράφει η Βάνα Δημητρίου. Την έρευνα αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων έκανε ο Δημήτρης Τοκαρής και σύμβουλος δραματουργικής εξέλιξης είναι ο Κώστας Καπώνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση