Survivor: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ - Αποκαλύφθηκε η πρεμιέρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 10:14 Survivor: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ - Αποκαλύφθηκε η πρεμιέρα

Η περιπέτεια για Μαχητές και Διάσημους ξεκινά τη νέα χρονιά, καθώς το Survivor θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου.

Το νέο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης κυκλοφόρησε σήμερα και υπόσχεται ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Το τρέιλερ του Survivor

«Survivor, φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς!», αναφέρει.

Οι αλλαγές του φετινού Survivor

Μία από τις αλλαγές στο Survivor αφορά τις αποχωρήσεις των παικτών. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου», οι αλλαγές θα είναι ριζικές. Συγκεκριμένα:

  • Τέλος η ψηφοφορία του κοινού
  • Η αποχώρηση θα γίνεται μέσα από αγωνίσματα
  • Η χαμένη ομάδα θα προχωρά σε συμβούλιο – Οι υποψήφιοι θα μονομαχούν για την παραμονή τους

Για τις αλλαγές είχε μιλήσει ο παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί. «Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες! Θα βγούμε στον “αέρα” στις 7 Ιανουαρίου. Ναι! Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενες σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το κάνουμε!

Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά! Καταρχάς αλλάζουν οι κανόνες. Δεν θα υπάρχουν sms (καταργείται η ψηφοφορία). Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα Συμβούλια του Νησιού και υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές τριών παικτών», είχε πει.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση