Survivor -spoiler: Αυτοί είναι οι Διάσημοι παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 17:50 Survivor -spoiler: Αυτοί είναι οι Διάσημοι παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο

Λίστα με τα ονόματα εκείνων που θα συνθέσουν την ομάδα των Διάσημων στον επερχόμενο, νέο κύκλο του Survivor, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη του 7ου κύκλου του reality επιβίωσης, που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου, και ενώ πολλά έχουν ακουστεί για τους νέους συμμετέχοντες, λογαριασμός στο Instagram που ασχολείται με τα spoilers αποκαλύπτει τα 11 από τα 12 πρόσωπα που θα συνθέσουν τη φετινή ομάδα των Διάσημων.

Η σχετική λίστα επιβεβαιώνει κάποιες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τον προηγούμενο καιρό αναφορικά με τους νέους συμμετέχοντες του reality επιβίωσης, ενώ μαρτυρά πως το νέο Survivor θα έχει τόσο… άρωμα από τα παλιά, όσο και «νέο αίμα»!

Survivor: Οι άνδρες και οι γυναίκες που θα συνθέσουν την ομάδα των Διάσημων

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις σχετικές πληροφορίες, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, στον νέο κύκλο του Survivor θα συμμετέχουν οι:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση