Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 13:49 Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor χθες (3/3) παρακολούθησαν ένα πολύ δυνατό αγώνα. Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, η οποία τελικά κατέληξε στα χέρια των Κόκκινων.

Έτσι, η Μπλε ομάδα στο «Συμβούλιο του νησιού» αναγκάστηκε να βγάλει έναν παίκτη της στον τάκο. Η Μαριλίνα ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της ως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα και αφού άκουσε το όνομά της είπε: «Εννοείται πως το περίμενα! Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα και είμαι έτοιμη να μονομαχήσω».

Η ομάδα που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, οι Κόκκινοι δεν θα τα καταφέρουν στο αποψινό (4/4) επεισόδιο, με τους Μαχητές να κερδίζουν την δεύτερη ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα.

Τώρα μένει να δούμε ποιον παίκτη τους θα επιλέξουν οι Διάσημοι ως τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δείτε το trailer

 

Πηγή: enikos.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση