Το Baywatch επιστρέφει: Ετοιμάζεται reboot της εμβληματικής σειράς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 16:00 Το Baywatch επιστρέφει: Ετοιμάζεται reboot της εμβληματικής σειράς

Η δημοφιλής, εμβληματική σειρά των 80s και 90s «Baywatch» ετοιμάζεται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη με ένα νέο, ολοκαίνουργιο reboot, ξετρελαίνοντας τους φαν της.

Η πρωτότυπη σειρά με τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ ήταν μια από τις πιο αγαπημένες στα τέλη της δεκαετίας του '80 και του '90. Διήρκεσε 11 ολόκληρες σεζόν με 242 επεισόδια ενώ κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές σε 145 χώρες και να ταυτίσει πολλούς ηθοποιούς με τους ρόλους τους στη σειρά. Μάλιστα, έκανε μόδα τα εμβληματικά κόκκινα ολόσωμα μαγιό αλλά και το επάγγελμα του ναυαγοσώστη.

Εκτός από τον Χάσελχοφ, στο καστ συμμετείχαν η Πάμελα Άντερσον, η Γιασμίν Μπλιθ, ο Τζέισον Μομόα, η Αλεξάντρα Πολ και ο Μίχαελ Νιούμαν. Τα νέα επεισόδια θα είναι σε συμπαραγωγή της Fremantle και της Fox Entertainment.

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το reboot του «Baywatch»

«Τολμηρές διασώσεις στον ωκεανό, παρθένες παραλίες και εμβληματικά κόκκινα μαγιό επιστρέφουν, μαζί με μια εντελώς νέα γενιά ναυαγοσωστών Baywatch, οι οποίοι περιηγούνται σε περίπλοκες, ακατάστατες προσωπικές ζωές σε αυτό το γεμάτο δράση reboot που αποδεικνύει ότι υπάρχει η οικογένεια στην οποία γεννιέσαι και η οικογένεια που βρίσκεις», σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της σειράς.

Το σενάριο υπογράφει η Λάρα Όλσεν η οποία θα είναι και η showrunner με την ίδια ομάδα παραγωγών της αρχικής σειράς, αναφέρει το Deadline.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει ποιοι ηθοποιοί θα αποτελέσουν το νέο καστ της σειράς όπως και το αν θα επιστρέψουν οι Χάσελχοφ και Άντερσον για να αναβιώσουν τους εμβληματικούς ρόλους που τους ανέδειξαν.

Η αρχική σειρά έλαβε χώρα σε μια παραλία του Λος Άντζελες, όπου μια ομάδα ναυαγοσωστών με επικεφαλής τον υπολοχαγό Μιτς Μπιουκάναν σώζουν ζωές, αντιμετωπίζουν προσωπικά δράματα, καταπολεμούν το έγκλημα και συμμετέχουν σε κορυφαίες περιπέτειες σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με το Variety, η ομάδα δημοσίων σχέσεων για τη σειρά έφτιαξε ακόμη και μια στατιστική που την αποκάλεσε «Νο. 1 σειρά στον κόσμο», η οποία μάλιστα τυπώθηκε σε πολλές εκδόσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση