Famagusta: Η αλήθεια συγκρούεται με το ψέμα στο τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου – Πότε αναμένεται η συνέχεια;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 15:30 Famagusta: Η αλήθεια συγκρούεται με το ψέμα στο τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου – Πότε αναμένεται η συνέχεια;

Σοκαριστικές οι εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο του A’ κύκλου της σειράς “Famagusta” που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή στις 21:00 στο Mega.

Ο κύκλος των 8 πρώτων επεισοδίων που ήρθαν και καθήλωσαν το τηλεοπτκό κοινό, ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Μαρτίου με αλήθειες που βγαίνουν στην επιφάνεια και ανατρέπουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.

 

Δείτε το τρέιλερ

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια παύση και ο δεύτερος κύκλος που θα αποτελείται από άλλα 8 επεισόδια θα ξεκινήσει τον Απρίλιο και θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν τον Ιούνιο.

Η προγραμματισμένη επιστροφή της πολυαγαπημένης σειράς “Famagusta”και η έναρξη του πρώτου επεισοδίου του Β’ κύκλου είναι την Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:00.

Ο Β’ κύκλος δεν θα είναι ο τελευταίος της σειράς, το “Famagusta” θα μας συντροφεύει και του χρόνου…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση