Το Survivor άλλαξε: Αυτές είναι οι νέες ομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 10:28 Το Survivor άλλαξε: Αυτές είναι οι νέες ομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Από δω και πέρα, το Survivor αλλάζει σελίδα και βαδίζει με νέα δεδομένα στους στίβους μάχης!

Την τράπουλα του Survivor βάλθηκε να ανακατέψει για τα καλά ο Γιώργος Λιανός, το βράδυ της Κυριακής (10/3), όταν και υποδέχθηκε τους παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Εκεί όπου, μετά την ανακοίνωση της οικειοθελούς αποχώρησης του Παντελή, όλοι έμαθαν τις νέες ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, οι Διάσημοι και οι Μαχητές αποτελούν παρελθόν για τον φετινό κύκλο του Survivor. Στο εξής οι δυο νέες ομάδες θα φέρουν το χρώμα της μπαντάνας τους. Δηλαδή θα έχουμε πια την Μπλε και την Κόκκινη ομάδα στο ριάλιτι.

Οι παίκτες των Μπλε

Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Σάββας Γκέντσογλου, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Ντάνιελ Νούρκα, Δώρα Νικολή, Σταύρουλα Χρυσαειδή, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Τζέιμς Καφετζής, Ευγενία Μπόρλα και Μαριλίνα Βακονδίου.

Οι παίκτες των Κόκκινων

Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Γιάννης Περπατάρης, Χριστόφορος Ταξίδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Αλέξης Παππάς, Ιωάννα Τζαβέλα, Αναστασία Τσέρου, Άιρα Αντομαϊτίτε, Νίκος Ρικουνάκης.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση