Survivor - Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί οικειοθελώς και η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 15:58 Survivor - Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί οικειοθελώς και η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Το πάρτι της ένωσης φαίνεται πως έχει αποβεί… γρουσούζικο για τους παίκτες του Survivor, καθώς οι αναποδιές διαδέχονται η μια την άλλη κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολη την καθημερινότητα των survivors οι οποίοι μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία για την νίκη.

Η αρχή έγινε με τον Τζέιμς Καφετζή ο οποίος ήταν έτοιμος να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο πατέρας του ναυάγησε στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να δυσκολεύεται να έχει αγωνία και να βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα παραμείνει στο παιχνίδι ή όχι.

Ο εν λόγω παίχτης βρίσκεται σε σύγχυση καθώς όπως και να το κάνουμε όταν είσαι μακριά από τους αγαπημένους σου είναι λογικό να είσαι στα «καρφιά» καθώς η απόσταση πάντα μεγιστοποιεί τα προβλήματα και την έκβαση των γεγονότων. Όπως είναι κατανοητό υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ο παίκτης της Μπλε ομάδας να αποχωρήσει, ωστόσο εκείνος ακόμη σταθμίζει τα γεγονότα. Συγκεκριμένα, προς το παρόν περιμένει να επιστρέψει στην Ελλάδα ο μπαμπάς του προκειμένου να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά.

Στη συνέχεια είδαμε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, στο τελευταίο επεισόδιο, να μοιάζει να βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογία προμηνύοντας ενδεχομένως εξελίξεις και για το δικό της μέλλον στο Survivor.

Survivor 2024 spoiler 17/04: Τελειώνει από το ριάλιτι ο Σάββας Γκέντσογλου

Μετά την αποχώρηση του Άγγελου Γεωργουδάκη με εντολή γιατρού, και ο Σάββας Γκέντσογλου θα αποτελέσει παρελθόν στο Survivor. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής τρόμαξε στο τελευταίο επεισόδιο στην παραλία, πατώντας αχινό. Μάλιστα, αναγκάστηκε να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο, όπου εκεί πήρε και την τελική απόφασή του.

Ο Γκέντσογλου μπορεί να μην υπέστη κάτι το φοβερό, όμως μάλλον ήταν «το κερασάκι στην τούρτα» με αποτέλεσμα να παίζει η εκδοχή να τον δούμε πολύ σύντομα να δηλώνει οικειοθελή αποχώρηση, αλλάζοντας εκ νέου τα δεδομένα στο Survivor.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor

Μέσα σε όλα αυτά, το παιχνίδι του Survivor 2024 συνεχίζεται και σήμερα οι παίκτες θα παίξουν για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. Η ψυχολογία όλων είναι άσχημη και προσπαθούν όσο μπορούν να σταθούν στον Τζέιμς Καφετζή.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως οι κόκκινοι που είναι περισσότερο καταβεβλημένοι και λόγω των απανωτών ηττών θα συνεχίσουν το σερί και θα κερδίσουν οι Μπλε.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση