O χειμώνας του έβδομου κύκλου του «Game of Thrones» θα έρθει το καλοκαίρι του 2017 και με λιγότερα επεισόδια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 10:09 O χειμώνας του έβδομου κύκλου του «Game of Thrones» θα έρθει το καλοκαίρι του 2017 και με λιγότερα επεισόδια
Τo HBO ανακοινώνει την επίσημη ημερομηνία έναρξης του έβδομου κύκλου του «Game of Thrones» και όλα όσα επιτρέπεται να γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή για την πιο διάσημη σειρά της τηλεόρασης.
 
Δύο ή τρεις μήνες αργότερα από το συνήθη Απρίλιο όπου έκαναν πρεμίερα οι προηγούμενοι κύκλοι του, θα ξεκινήσει ο έβδομος κύκλος του «Game of Thrones» ο οποίος θα ξεκινήσει να γυρίζεται αργότερα μέσα στο φετινό καλοκαίρι στη Βόρειο Ιρλανδία, την Ισπανία και την Ισλανδία, θα αποτελείται από επτά επεισόδια και θα ξεκίνησει να προβάλλεται από το δίκτυο το καλοκαίρι του 2017.
 
Κάπως έτσι έσβησαν από τον παγκόσμιο χάρτη τα δυσάρεστα νέα της αργοπορίας του προτελευταίου κύκλου της σειράς που ανέκυψαν αμέσως μετά το τέλος του έκτου κύκλου για να ανησυχήσουν τους φανατικούς και όχι μόνο της σειράς - φαινόμενο της εποχής μας.
 
Game of Thrones finale 607 2
 
«Τώρα που ο o χειμώνας έφτασε στο "Game of Thrones", οι δημιουργοί του, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις ένιωσαν ότι οι ιστορίες της επόμενης σεζόν θα μπορούσαν να υπηρετηθούν καλύτερα αν η παραγωγή ξεκινούσε λίγο αργότερα από το συνηθισμένο, όταν ο καιρός θα έχει αλλάξει», δήλωσε ο Κέισι Μπλόις, πρόεδρος του προγραμματισμού στο ΗΒΟ. «Αντί για την παραδοσιακή ανοιξιάτικη πρεμιέρα, τη μεταφέρουμε το καλαοκαίρι για να βολέψει το χρονοδιάγραμμα του γυρίσματος».
 
Battle of the Bastards 7 607
 
Οπως είχαν συμπεράνει οι πιο υποψιασμένοι γύρω από τη σειρά, η παλιότερη αποκάλυψη των Μπένιοφ και Γουάις πως - μετά τον έκτο κύκλο - μένουν 13 επεισόδια μέχρι το τέλος της σειράς, όλοι υπολόγιζαν πως αυτά τα επτά επεισόδια που αναφέρει ο Μπέντερ είναι αυτά της έβδομης σεζόν το 2017 και τα τελικά έξι θα ξεκινήσουν να προβάλλονται το 2018.
 
Θυμίζουμε εδώ πως το «Game of Thrones» βρίσκεται στην κορυφή των φετινών βραβείων Εmmy με συνολικά 23 υποψηφιότητες σε κάθε πιθανή κατηγορία μπορείτε να σκεφτείτε...
 
Game of Thrones finale 607 1
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση